Social Media Icons

Top Nav

Opruim lade kastje

mei 1, 2013 0 comments
Ik wou al zo'n lade kastje hebben, maar ik kon er telkens geen één vinden. Vandaag waren we eerst in de action om te kijken of ze daar die dingen hadden. Ze hadden ze wel, maar in een heel klein formaat, dus maar verder kijken. 


Naast de Action, hebben wij de Xenos. En gelukkig hadden ze daar ook die kastjes. In verschillende formaten. En ook grote. Ze waren 10,00 euro per stuk. Ik heb er eentje mee genomen, in de hoop dat alles paste. En dat deedt het. Ik heb zelfs nog een (heel) klein beetje ruimte over.
In de bovenste lade, heb ik mijn mascara's, oogschaduw palet(jes) en mijn kwasten.
In de middelste heb ik mijn foundation, blush, bronzer, nog 2 oogschaduw paletjes en al mijn lipproducten zitten.
In de onderste lade zit al mijn nagellakjes. In de allerlinkse rij al bijna mijn roze lakjes. En in die andere 2 rijen gewoon alles door elkaar heen gegooid.
Het past, en ik ben erg blij dat ik deze nu heb. Het scheelt me een hoop rommel in de ochtend, en als ik alles telkens terug leg, van waar ik hem heb gepakt, weet ik uiteindelijk ook waar alles ligt. Een superhandig ding. En het neemt ook niet al te veel ruimte in beslag. Ik weet dat de Xenos, ze sowieso in het groen, blauw en wit heeft. Verdere kleuren weet ik niet precies.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier