donderdag 23 mei 2013

Gezichtsroutine

Bij mijn make-up tutorials laat ik vaak nog helemaal zien, wat ik als eerste doe. Vanaf nu zet ik bij elke tutorial een link van dit artikel, waarin je ziet wat ik eerst doe voor dat ik aan mijn look begin. Zie hier dus mijn gezichtsroutine.

Voor nu gebruik ik de dagcrème young skin van het huismerk van de Etos. Helaas is hij alweer bijna op. En als ik een nieuwe ga kopen wil ik wel eens een andere proberen, maar voor nu nog even deze.
"Wauw! Echt prachtig -,-" Maar het is echt heel fijn, en natuurlijk gezond om dat onder al die andere lagen te doen. Ik smeer er zelf meestal best veel op. Maar dat komt omdat ik het gewoon zo lekker fris vind. Nu zeg ik wel dat ik dit en de foundation wel eens omwissel voor mijn BBcream.
Ook deze is alweer bijna op. Dit is de 003 foundation van het huismerk DA. Dit is alweer het 2e flesje die ik heb gebruikt. Ik vind deze gewoon heel fijn, en mijn volgende flesje word hetzelfde al deze.
Een lekkere klodder. Hij is wel dunnetjes, maar niet te waterig. Daarom kan je het er beste veel van opdoen. Alleen zo gaat hij wel snel leeg. Maar wie mooi wil zijn..,
Kijk naar de foto hierboven, en je ziet dat dat mijn huid een heel stuk egaler is geworden. Alleen hij heeft nog wel een erge gloed in zicht. Maar dat word later weggewerkt.
Om de gloed een beetje weg te halen, doe ik er nog wat poeder erover. Ik gebruik de Skin Finish van Catrice. Ook geeft hij mijn natuurlijke kleur weer wat terug.
De gloed is weg, en de kleur is niet meer te donker. En de kleur staat wat meer in vergelijken van de rest van mijn huid. We zijn al bijna klaar, maar eerst nog het laatste.
 Voor de onzuiverheden gebruik ik de Essence stay natural concealer. En daar overheen mijn poeder. Je ziet nog wel een beetje de plekjes, maar veel minder dan daarvoor.
Op mijn kin zag je echt rode plekjes (Kijk eerste foto van mijn gezicht bovenaan) maar dat is nu een stuk minder geworden. Het valt minder op, en alleen als je van dichtbij kijkt dat zie je het wel.
Nog even onder de ogen wat concealer, om er toch wat frisser er uit te zien. Vaak doe ik dat pas nadat ik mijn ooglook al af heb, want dan kan ik het gene wat er nog onder mijn oog zit, weghalen en dan de concealer erover doen.

En dat was alles. Na dit alles begin ik aan de look.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall