Social Media Icons

Top Nav

Favoriete ijssmaken

mei 16, 2013 0 comments

Omdat de zomer er weer aankomt, of in ieder geval het warme weer. Openen de ijssalons weer hun deuren. Een lekker softijsje. Of wat het meeste voorkomt, het schepijs. Er zijn zoveel verschillende smaken. En daarom heb ik een lijst gemaakt van mijn lievelingssmaken. Ik zou zeggen probeer ze.

Mijn eerste favoriete smaak is Mokka-ijs. Ik ben echt gek op mokka, en vooral mokka-taart. Maar nu kwam ik laatst in een ijssalon bij ons in de stad, die net was vernieuwd. Ze hadden allerlei nieuwe smaken. o.a. mokka dus. Ik ging hem gelijk proberen, en was er dan ook gelijk weg van. Hij smaakt precies als mokka. Te heerlijk!
Dan op het moment dat ik de mokka koos. Had ik ook witte chocolade-ijs zien liggen. Die moest ik proeven. En ook die vond ik gewoon te gek! Het lijkt alsof je in zo'n reep bijt. Zo zoet!
Deze smaak kies ik nu wat minder. Maar vroeger naam ik ALTIJD citroen. Geen andere. En tuurlijk, ik   vind het nog steeds heel lekker, anders stond hij niet in dit rijtje. 
En dan heb ik nog één smaak die echt heerlijk is. Tiramisu-ijs. Deze heb ik laatst geprobeerd, en hij smaakt super. Zoet, en een beetje choco smaakje. Jummie!

Dit zijn eigenlijk de smaken die ik altijd neem. Soms wel een andere, maar deze neem ik het vaakst.
Q: Wat is jou lievelings ijssmaak?

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier