Social Media Icons

Top Nav

Voor het eerst met een dotting pen!

mei 7, 2013 1 comments
Je kent hem wel, zo'n dotting pen, die je voor je nagellak kunt gebruiken, om mooie rondjes te krijgen. Ik wou hem al hebben, en nu heb ik er één. Ik vind hem echt heel fijn, en cool. Laatst heb ik hem voor het eerst gebruikt. En daar natuurlijk wel foto's bij gemaakt.

Ik wou het op iemand anders nagels proberen. Gelukkig mocht ik het proberen op de nagels van mijn zusje, alleen die heeft veel te korte nagels, dus we hebben even goedkope nepnagels gekocht.
Als basislaag heb ik zwart en wit gekozen. Als dat droog is, dan eerst nog even topcoat, pas dan met de pen de nailart maken.
De allereerste heb ik deze gemaakt. Eerst een simpele lijn gemaakt van rondjes. Daarnaast nog aan een kant, wat wolkes van stippen.
Toen wou mijn zusje, per see de Engelse vlag. Terwijl ik wist dat me dat niet goed ging lukken, heb ik het toch maar geprobeerd. Zelf vind ik hem totaal mislukt, maar oefening baard kunst.
Daarna wat druppels, of hoe je dat ook noemt. Ik vind deze er opzich wel goed, en leuk uitzien. Niet te ingewikkeld, maar toch leuk.
Deze is het beste gelukt. De lijnen heb ik gemaakt met zo'n dun kwastje, met daarin gewoon stippels. 
Ik vind deze echt heel leuk, en waarschijnlijk ga ik deze ook wel vaker maken, als het tenminste lukt, op kleinere nagels.
Bij de pink had ik geen idee wat te maken, daarom maar stippellijntjes, van dik naar dun. Zo uitvergroot ziet het er misschien raar en slordig uit, maar als je de bovenste foto ziet, valt hij nog wel mee. En ziet er niet raar uit.
Ik ga die pen vaak gebruiken, want hij is echt super.
Maar wat vind jij van zo'n dotting pen?

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier