vrijdag 17 mei 2013

Nieuwe poederkwast van Hema + blender

Na school samen met Zoëy nog even naar de Hema. Ik wou gewoon nieuwe kwasten mee. Een poederkwast, omdat mijne echt gewoon dood is. Hij haart uit, en zit onder de poeder/foundation. En schoonmaken heeft ook geen nut meer. Ik laat jullie zien waarom. En daarbij waar ik heel blij mee ben dat ik er nu één heb. Een blender. Eindelijk. 

Hier ze je mijn oude versleten kwast. Deze was van het merk Queens. Ik ben zo klaar met dit ding omdat hij de hele tijd haartjes loslaat op mijn gezicht. En dan moet ik die er dan telkens afhalen. Plus dat hij nu zo hard is geworden dat hij echt niet meer fijn voelt.
Hier zie je ook wel dat wanneer ik mijn vingers er doorheen haal, dat hij in stukjes gaat, en niet haar voor haar, wat wel de bedoeling is.
Mijn nieuwe poederkwast van de Hema, voor maar 3,50 euro. Hij voelt heerlijk zacht aan, en ik kan niet wachten om hem te gebruiken. Als ik hem over mijn gezicht heen haal, dan voelt het wel dat hij geleidelijk over je gezicht je poeder aanbrengt. 
In tegenstelling tot de andere kwast, gaat deze wel haar voor haar, als ik mijn vingers er doorheen haal. 
Ik ben erg benieuwd hoe hij je poeder aanbrengt. Ik heb gehoord, en gelezen dat ze voor deze prijs erg goed zijn. En zeker geen miskoop.
Zoals ik net al zei. Ik had ook nog een blender gekocht. Ik was al bij de Etos, DA, en zelfs de trekpleister geweest om te kijken of ze er eentje hadden. Toen bedacht ik me opeens dat we natuurlijk ook nog de Hema hebben. Ik ging op internet kijken hoe duur deze kwasten ongeveer waren. En wat goedkoop. Deze blender kostte slechts maar 2,60 euro. Ik hem nog nooit eerder een blender geprobeerd. Dus ik morgen ga ik hem maar gelijk proberen.

Hebben jullie ook laatst een make up-kwast gekocht? En zoja wat voor, en van welke merk?

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall