Social Media Icons

Top Nav

Max BBcream

mei 7, 2013 0 comments
Zoals velen misschien al wel weten, heeft de Action, met hun makeup merk MAX, een nieuwe collectie met andere producten. Ik kwam daar vandaag langs, en zag daar een BBcream liggen, ik kon hem niet laten liggen, en heb hem toch maar meegenomen. En daar moest natuurlijk wel even een review van komen. Ik ben verrast, maar wat vind jij?

Deze BBcream is de light, maar je hebt hem ook in dark. Ik heb een hele lichte huid, en moet dan ook wel de lichte kleur pakken. Het tubetje kost maar 1,49 en voor die prijs mag ik er toch ook niet veel van verwachten. De BBcream bevat, Vitamine E, Vitamine A en SPF 15. 
In de tube zit 25 gram. Maar om een goed zichtbaar resultaat te krijgen, moet je er wel veel op smeren. Verder is het een 3-in-1 cream, er staat bij, smoothens: Gladder, moisturizes: Hydrateerd, Protects: Beschermt.
Hier zie je mij, zonder foundation, zonder poeder, niets wat smeerbaar is op je hele gezicht. Je ziet dat ik toch wel wat ben verkleurd de laatste dagen, en dat gaat niet richting de bruin, maar vooral naar 't rode. En ook heb ik wat onzuiverheden, die ik een beetje hoop weg te werken.
Daarna eerst even op mijn hand gedaan, om vervolgens heb te verspreiden over mijn gezicht. Het kwam er een beetje uit, als olieverf, waterig maar toch dik. Met het smeren ging het prima.
Hier zit het erop. Hij is inderdaad gladder, maar er zit wel een enorme glow in. Die moet ik dus wel wat verminderen hierna. Hij geeft wel een klein beetje een bruine tint af, maar niet veel. 
Dan maar even kijken hoe het staat met wat poeder. De glow is zo goed als weg. Het ziet er redelijk neutraal uit, en in combinatie met de poeder, is hij zeker geen miskoop. Het is niet echt een aanrader, maar hij is wel te doen. 

Nadat ik mijn gezicht had gereinigd, voelde hij erg zacht. Fijn om mee rond te lopen. Opzich ben ik wel blij dat ik hem nu heb gekocht. Vooral omdat hij voor die prijs, het proberen waard was.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier