vrijdag 31 mei 2013

MAX Moisturizing lipgloss

Weer iets van MAX. Ik heb deze gewoon gekregen, maar ik wou hem wel reviewen. Ik ben namelijk dol op goedkope artikelen te reviewen, en kijken of die ook goed zijn. Want goed, hoeft niet altijd duur te zijn. De moisturizing lipglossjes van MAX hadden dit keer mijn aandacht getrokken.

Dit pakje bevat twee lipglossjes. Een matte licht-roze en een glimmende fel-roze met een tintje rood.
Het pakje met de twee lipglossen kost 0,89 euro. Ik begin maar gelijk met de mispunten, om daarna door te gaan met de pluspunten. Want ze pigmenteren niet erg goed, en ze blijven niet erg lang zitten.
De matte lipgloss. 
Deze lipgloss is wel wat mat, ook al heeft hij wel een glim. Het kleurtje zit tussen de nude en felle kleur in. Ik gebruik dit kleurtje het liefst als ik bijna niks op heb. Maar toch iets moois op wil.
Aan deze lipgloss zie je al dat hij meer glimmend is dan de rest. Hij is een stuk feller, en een stuk rozer.
In vergelijking van de andere lipgloss heeft deze veel meer glinsters erin zitten. En doe ik ook liever op als ik wat meer makeup op heb.
Ik vind ze erg fijn, en ze brengen wel fijn aan. Alleen het sponsje is niet erg dik, waardoor het nogal hard aanbrengt. Maar voor de rest valt hij wel mee.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall