Social Media Icons

Top Nav

Life update

mei 13, 2013 0 comments
Goedenmorgen! Alweer vroeg op, want vandaag is het weer tijd voor school. Na 2 weken lang niet naar school te hoeven gaan, moet ik weer. En het rare is, is dat ik het niet eens zo heel erg vind. Ik zie mijn vriendinnetjes weer, verder met een leuk project op school wat tot zijn einde komt (hele jaar mee bezig geweest), en omdat ik nog kans heb om naar het niveau te gaan wat ik wil, heb ik zin om voldoendes te halen, en goed te leren. Ik bedoel (voor ons, in 't Noorden) duurt het nog maar 7 weekjes. Min de 2 weken als je de weekenden eraf haalt. En dan hebben we toch alweer ZOMERVAKANTIE!

Ook leuk is, is dat ik bijna jarig ben. En ik weet al wat ik ga kopen dan. Ik zeg niet wat het is, alleen dan het voor xxTessie erg handig, en een verbetering is. En natuurlijk als ik geld over hou, kan ik ook nog leuke producten kopen, reviewen of gewoon wat over vertellen.

Eigenlijk heb ik verder niet echt meer wat te vertellen. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden, dat ik nu wat minder kan gaan bloggen. Maar als ik tijd vrij heb, probeer ik zoveel mogelijk te doen.

Veel ple..gelu...zorg er gewoon voor dat het leuk is op school, haha.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier