maandag 20 mei 2013

Look: Blauwe tinten

Ik heb voor deze keer een look gemaakt, met de kleuren, die ik al een hele tijd niet meer heb opgehad. De kleur blauw. Bij mij vind ik het gewoon echt niet staan. Maar om het toch nog maar eens te proberen, heb ik er een tutorial van gemaakt. En ik moet zeggen, het eindresultaat, is nog niet eens zo verschrikkelijk. Beter dan ik had gedacht.

Dit zijn de kleuren die ik gebruik. Heb jij niet zo'n paletje, zoek dan verschillende tinten blauw, je hebt er maar drie nodig. Zo gebruik ik niet kleur 1.
We pakken eerst kleur 2, en die brengen we aan op het gehele bewegend ooglid.
Je ziet het niet duidelijk op de foto, maar we pakken kleur 3, en die brengen we aan in de arcadeboog. En aan de buitenste hoek van het ooglid. Het mag best dik worden aangezet. Daarna kun je nog met kleur 2 over de binnenkant van het ooglid tot aan de buitenste hoek, waar al het donkere zit gaan, om de donkere kleur weer wat te vervagen.
Vervolgens met de donkerste kleur, kleur 4. Die brengen we aan in de buitenste hoek van het ooglid. En ook nog een beetje in de arcadeboog.
Dan met een eyeliner, op je wimperrand een dikke lijn zetten.
Dan zijn we bijna klaar met de ooglook. Maar eerst nog wat mascara opdoen. Alleen op de bovenste wimpers. Wat er bij mij opzit door het knipperen is niet zo erg
Als laatste nog even een lipstick op, en daarover een lipglossje.
Dit is de uiteindelijke look. Hopelijk is hij wel goed gelukt. 

1 opmerking

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall