dinsdag 14 mei 2013

My makeup wishlist


Nou ben ik bijna jarig en weet wat ik wil kopen. Maar als ik geld over hou. Dan kan ik nog vanalles kopen. Zo kwam ik op het idee, om een makeup wishlist te maken. Met welke producten ik wel zou willen. Ik heb vanalles door elkaar. Lees verder als je wilt weten wat ik nog zo graag wil.Wat ik als eerste wil, is een mooie nude lipstick. Ik had al een rode Catrice lipstick van deze collectie, en als ik dan toch moet kiezen uit nude kleurtjes wil ik deze heel graag. Deze is volgensmij iets van 4,99 euro. En in de vaste collectie verkrijgbaar.
Dan weer een product van Catrice. Het aboslute nude eyeshadow palette moet ik gewoon hebben. Ook deze kost maar 4,99 euro. Ik vind nude kleurtjes erg fijn om mee te werken, alleen ik heb tot nu toe geen goede nude kleurtjes.
Eerst snapte ik niet waarom mensen blush zo geweldig vinden. Maar nadat ik zelf ooit eentje had gekocht, was ik er ook al gelijk gek op. Nu heb ik een simpele oranje. Maar ik wil graag een nieuwe erbij. Ik zag deze van NYC, de Color Wheel, ik hij ziet er ten eerste heel mooi uit. En die kleurtjes had ik niet. En niet dat ik ze daar op uitzoek. Maar deze kost ook 4,99 euro.
De miss sporty cat's eyes liner. Ik had al zo'n soort eyeliner, maar die is zo goed als uitgedroogd, en hij gaat richting de lege kant. 3,49 euro kost hij maar. In ieder geval bij bol.com Deze wil ik vooral om dat mijn lieve vriendinnetje Jamie hem ook had en zei dat hij erg goed is.
Laten we er dan toch maar een duur product erbij gooien. Deze paletjes van Rimmel Londen, de glam eyes HD. Kosten 11,99 euro. Ik zag deze in de winkel, en ik kon mijn ogen er maar niet van af houden. Het maakt me opzich niet heel erg uit welk paletje. Maar die zwart/witte en de bruine paletjes zijn echt supermooi, en wil die dan ook echt hebben. 

Dit waren alle producten die ik op dit moment op mijn wishlist heb staan. Alles bij elkaar kost het 30,49 euro, voor 5 producten. Valt mee toch, als je het van een andere kant bekijkt, kost alles gewoon  6 euro ongeveer. Ik laat het jullie wel weten als ik er eentje heb gekocht van dit lijstje.

Welk product wil jij nu nog hebben?

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall