Social Media Icons

Top Nav

Bruine ooglook, +eerste keer met blending brush

mei 18, 2013 0 comments
Op deze foto is de look niet zo goed zichtbaar. Maar vandaag heb ik voor het eerst mijn blender gebruikt. Hij is echt top! Je kunt er zoveel mooiere looks mee maken, omdat het dan zo mooi overvloeit. Wil je zien hoe de look er van dichtbij uitziet. Kijk dan verder.

Als eerste heb ik met een gewone oogschaduwkwast een lichtbruine kleur op de hele ooglid aangebracht. Daarna met de blender, een wat donkere bruin in de arcadeboog en de buitenste uiteinde van de ooglid aangebracht. Vervolgens met een highlighter bij het wenkbrauwbot.
Dan met een eyeliner een dun randje, op de wimperrand. Nog even wat mascara natuurlijk. Een dunne laag, zodat de look goed zichtbaar is. 
En als allerlaatst, omdat je donkere kleur toch vaak over het lichte gedeelte komt, nog even met de blender de lichte kleur weer op zijn plaats aanbrengen. Voor deze look vond ik het niet zo nodig om iets op mijn lippen te doen. En heb ik dat gewoon gelaten. Je kunt nog wel altijd een lipbalsem op je lippen smeren. Had ik eigenlijk even moeten doen.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier