vrijdag 3 mei 2013

Etos nagellakjes terug gevonden!!

Nadat ik had besloten wat te gaan posten, heb ik even in mijn bakje met nagellakpotjes gekeken, die ik bij mijn vader had. En daar komen me toch een boel Etos nagellakjes uit. Daar was mijn idee. Mijn post gaat over die nagellakjes. Of ze er nou allang zijn, of niet.

Voor ik begon, natuurlijk eerst mijn vorige nagellak eraf halen. En sowieso waren die nodig aan vervanging toe.

Eerst deze twee. De gele en de groen/blauwe long lasting. Deze kregen we een keer, toen we iets hadden gekocht bij de Etos. Gratis, en voor niets. 
De lakjes dekken tot op zekere hoogte. Als je ze echt goed dekkend wil hebben, dan zijn twee laagjes echt wel genoeg.
Daarna de 2 glitter nagellakjes. De blauwe heeft een wat groffere glitters, en wat meer een blauw getintje gel. En de zilvere heeft verfijnde glitters, en is één en al glitters.
De blauwe vind ik zelf wat beter staan over een ander lakje. De zilver is opzich wel te doen. Maar net als de blauwe, beter op een ander lakje.
Dan twee dekkende lakjes. Een bijna poepgroene lak. En een oranje/roze lak. Vooral op die oranje ben ik erg dol. Ze dekken allebij beter dan ik had verwacht.
Als je de groene op hebt, valt hij nog wel mee.
En als laatste de crack. Een rode, en een zwarte.
De zwarte en de rode. Over de oranje, hierboven.
Nou weet ik niet meer hoe duur ze waren, aangezien ik ze nu zomaar heb terug gevonden. In eerste instantie dacht ik ook dat ze het niet meer zouden doen, maar gelukkig was dat niet het geval. Ze deden het. Allemaal! Dus nu heb ik er weer 10 nagellakjes bij. En nog mooie ook!
Dit waren mijn lakjes. Hopelijk vonden jullie het leuk. 

Maar wat is jullie favoriet?

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall