Social Media Icons

Top Nav

Essence nude lipstick

mei 30, 2013 0 comments
Ik had al gezegd bij mijn vorige shoplog, dat ik misschien over deze lipstick een review zo maken. Deze lipstick van Essence, met een nude kleur, past bij vele looks. En hij is altijd handig om bij je te hebben.
De verpakking geeft al aan welke kleur je hebt. Er is van deze lipstick een hele collectie, en ze kosten maar 1,99 euro per stuk. Ik heb mijne gekocht in het Essence-vak bij de kruidvat.
De lipstick brengt aan alsof je een soort lipgloss aanbrengt. Het is nogal erg creamie, waardoor het een glim in zich heeft. Ook op je lippen glimt de lipstick. Voor een neutrale-matte is dit dus niet de perfecte lipstick.
De lipstick blijft niet erg goed zitten. Je zult hem dan ook het beste over een lippotlood aanbrengen. En je moet hem ook vaker op een dag opnieuw aanbrengen, als je hem er de hele dag op wilt hebben.
De lipstick past het beste bij een nude look. Ook bij zwart en wit, en groen staat hij erg leuk. Maar felle kleuren zoals, roze, blauw, en nog veel meer is hij niet echt mooi. Daar zou ik al snel een fellere lipstick bij pakken.

Ook als je niet zoveel zin hebt om je helemaal op te maken, kun je deze erg goed gebruiken. Alleen wat mascara en deze lipstick op, en je bent klaar. (Had zelf voor de rest geen makeup op vandaag waardoor je niet echt een heel mooi beeld er van krijgt. Maar het is wel een nude-look)

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier