maandag 29 april 2013

TAG: Ben jij een echte beauty-freak


Ik zag op whatabeauty de tag "Ben jij een echt beauty-freak?" voorbij komen. En die wou ik ook wel graag doen. Dus nu nog net even voordat ik opsta, en daarna naar walibi ga. Nog even snel deze tag invullen.


Wat is het laatste beautyproduct wat je hebt gekocht waar je echt voor hebt moeten sparen? 
Als ik iets koop, dan heb ik ook het geld daarvoor. Behalve mijn foundation. Die kost 7,- daar wacht ik dan gewoon op totdat ik dat geld heb. Maar ik kan lang zonder foundation, dus een erg probleem is dat niet.
Als jij een beautyproduct was, wat zou je dan zijn en waarom? 
Een velroze lipstick. Waarom? Je valt op, iedereen ziet je. En niemand kan om je heen.
Hoeveel vriendinnen heb je, waarmee je helemaal gek kan worden over die perfecte blush of die fantastische oogschaduw? 
Zoëy. Een van mijn vriendinnen op school. Zij zelf heeft ook een blog, dus dan is het extra leuk om over de nieuwste collecties, en producten te praten, en dat we het dan tegelijk ook allebei echt leuk vinden.
Wanneer was de laatste keer dat jij make-up hebt weggegooid? 
Doe ik bijna nooit. Het meeste gebruik ik als reserve altijd.
Hoe begon de make-up gekte bij jou?
Vanaf groep 7 denk ik begon ik met mascara. Groep 8, de oogpotlood erbij. In de 1e klas de oogschaduw. En nu in de 2e lipstick/lipgloss/highlighter/brush/bronzer alles wat ik op kan. Maar qua gekte kwam het toch wel echt toen ik xTessie begon. Daar zat ik al over de 100 posts, en nu moest ik opnieuw beginnen, en toen werd het xxTessie. En begon de gekte al helemaal, rondom makeup!
Als een niet-make-up-freak je vraagt hoeveel nagellak of oogschaduw je hebt, geef je dan een eerlijk antwoord?
Tuurlijk! Waarom niet. Ik schaam me er niet voor. Ze mogen best weten dat dat 1 van mijn hobby's is. De ene heeft fietsn, de ander heeft postzegels sparen. En ik heb makeuppen. (En nog wat andere)
Hoe vaak ga jij langs de drogist zonder dat je echt iets nodig hebt?
Als ik in de stad ben, loop ik zo die dag 3 verschillende drogisten binnen, om te kijken of ze nog wat leuks hebben.  
Hoeveel tijd besteed je per dag op internet, lezend over beauty?
Beetje te veel... -,- Maar eigenlijk bekijk ik gewoon vaak blogs. En meestal gaan die dan ook over beauty.
Wat is je favoriete make-up item? 
De NYC expert last lip color, velroze air kiss, lipstick.
Heb je een wishlist en hoeveel items staan daar op? 
Ja tuurlijk. Ik denk dat daar iets van 4 dingen op staan. 1. Een echt mooie palet 2. Foundation (smeerbaar) 3. Meer kleuren van nieuwe NYC expert last lip color, lipstick collectie 4. Roze blush

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall