Social Media Icons

Top Nav

I love taarten ♥

mei 24, 2013 0 comments
Ik zeg het maar alvast, ik ben bijna jarig. En bij een verjaardag hoort natuurlijk taart. Sinds dit jaar is het niet meer de fototaart van de Hema. Daarom heb ik hier een paar taarten die er echt gewoon te lekker voor worden uit zien. Zelf ga ik een aarbeienkwarttaart maken, en we halen nog een slagroom/mokka taart :) Kijk verder om te zien welke taarten ik zo mooi vind.

Zie hier deze cute taartjes. Het lijkt op een ijsje. Dit is natuurlijk niet echt een grote taart, maar wel erg leuk als traktatie.
Wauw! Deze taart met bloemetjes en vlinders. Deze kleuren combinatie vind ik erg leuk, en die meerdere lagen, echt heel mooi.
Deze is toch wel te top! Ik zag deze op Google, en klikte daarop. Ik had hem al opgeslagen, en hierop geplaatst en pas dáarna zag ik het. Er staat Tessa op, natuurlijk is dat toevallig, maar het is ook nog zo dat er 14 bij staat. En dat is nou net wat ik zondag word. Dus kortom te toevallig, maar wel heel cool en heel mooi!!
Dit is toch schattig! Ook kleine taartjes die je kan uitdelen. Je kunt zelf bepalen wat je erin wil doen, en ook nog in elk wat anders doen. Echt heel simpel maar toch zo leuk!
Nog zo'n taart waarbij je wegkwijlt. Die blauw en wit en gewoon alles :O
Echt supermooi, en ook die kleine cakejes erbij, zo leuk!
Oké, misschien wat te kinderachtig maar toch leuk om even erbij te zetten. Deze is gemaakt door degene die de Tessa14-taart heeft gemaakt.

Welke taarten vinden jullie het mooist?

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier