dinsdag 14 mei 2013

Niet te opvallende school look!

Je komt net uit groep acht, waar je niks op had. En nu ga je naar de middelbare school, en wil je toch met wat makeup op naar school. Je wilt niet te veel opvallen, maar wat is te opvallend?
Ik heb hier een look, wat simpel is, en wat de meeste mensen dragen op school.


We beginnen met de basis. Eerst wat foundation, en daarna nog (bij mij) een lichte poeder erover heen om de glim weg te werken. Smeer het goed uit, want je wilt niet dat het er te onnatuurlijk uitziet, en vooral niet al je naar school gaat.
Dan een simpel lijntje met eyeliner op je oog. Je kunt zelf bepalen hoe dik je het lijntje wilt. Zorg er dan wel voor dat hij niet *helemaal over je ooglid ziet. Dan is je hele oog zwart.
Het ziet er dan zo uit. Al redelijke verandering ten opzichte van je oog.
Als de eyeliner goed is gelukt. Gaan we er een flinke laag mascara op de wimpers doen. Ook onder moet een flinke laag. Vaak houdt je dan van die stippels onder je oog over. Of erom heen. Haal die dan weg met een vochtig wattenstaafje.
Je look ziet er eigenlijk wel zo goed als klaar uit. Je kunt er eventueel nog een blush bij doen, maar dit een gewoon simpel te doen. En het duurt ook niet te lang.
Voor de mensen die nog wat op hun lippen willen smeren. Bij deze look kan vanalles. Vel, licht, nude. Maar omdat je niet te opvallend wil kun je er het beste een doorzichtige lipgloss bij opdoen. Houdt er wel rekening mee, dat lipgloss er snel afgaat. Neem je lipgloss dan gewoon mee naar school, om hem dan opnieuw op te doen.

*Het eindresultaat is het plaatje helemaal bovenin

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall