Social Media Icons

Top Nav

Ook nog make-up terug gevonden

mei 5, 2013 0 comments
Laatst had ik dus al leuke nagellak terug gevonden. En in de avond keek ik nog eens in een koffertje en een wc etui, omdat ik benieuwd was of daar nog wat in zat. En er zat wat. In allebei zat wat make-up. En niet zo'n beetje ook. Het verraste me echt wat ik nog heb gevonden!
Zoals je hier ziet, is 't nogal wat. Bij bijna alles dacht ik 'Ohja, die had ik nog!' maar zoals die twee lipglossjes, daarvan had ik echt geen flauw idee. Maar in ieder geval. Wat heb ik nou precies teruggevonden, in mijn pas net opgeruimde kamer??
Laten we maar beginnen met het grootste. Ik vond gewoon een paletje terug. Met drie van de kleuren die ik erg vaak op mijn ogen heb. Niet de blauwe dus. Het is van het merk GARE, alleen ik heb daar nog nooit van gehoord.
Nog even verder grabbelen, en opeens kwam daar een mascara uit. Hij is van het huismerk van de DA. En ik wist nog wel, omdat dit mijn allereerste mascara van mij was, dat het niet de beste was. Het verbaaste mij wel dat hij het na vier jaar, nog steeds deedt! Terwijl ik hem alleen in groep7 heb gebruikt. Moet je nagaan, ik zit nu in de 2e!
Toen keek ik even in het koffertje, die ik ooit bij de Action heb gekocht. Ook alweer paar jaar geleden. En omdat ik sinds dit jaar weet wat een highlighter is, viel me deze twee pas nu op. Ik was heel blij, want ik dacht, 'Vloeibare highlighter, cool :o'. Dus ik proberen. Alleen ze waren al uitgedroogd. Dat is wel jammer, maar ach. Het is leuk dat ik ze gevonden heb.
Ikke kijken, is er een bruin oogpotlood. Handig voor een bruine ooglook. Ik dacht dat ik alleen maar zwarte had, dus ik ben nu alleen maar blij dat ik nu ook een bruine heb. Laatst vond ik ook al een groene, dus ik heb nu wel genoeg kleurtjes. 
Deze vond ik wel erg cool. Ik had al een roze lipliner. Maar die was een heel stuk dikker. En deze is gewoon een dunne, die je makkelijk als lijntje kan zetten. Erg blij dat ik hem gevonden heb.
Toen ik deze zag, begon ik bijna te gillen!! Dit vind ik toch wel echt super dat ik deze heb terug gevonden. Ik had echt geen idee, dat ik deze had. Deze is zo veel roze, maar acht te gek! Die lipstick heeft trouwens, net als bijna alles wat ik heb gevonden, geen merk. Maar ik weet niet of ik hem ooit naar school op ga doen. Maar dat zie ik dan wel weer. Hier ben ik echt heel blij mee!
En nog een lipstick. Deze heeft meer een nudekleur. En ik had nog geen nude kleur, dus dat kwam goed uit. Hij heeft wel een glim erin zitten. Maar daar hou ik wel van. Deze kwam ook uit het Action koffertje, maar doet het prima, en ziet er niet slecht uit.
Ik vond ook nog een zilvere oogschaduw. Deze is echt heel mooi. Ik draag vaak zilvere oogschaduw, en daarom was ik ook zo blij toen ik deze zag. Ik herinner me deze wel. Ik weet nog dat ik deze mee had op vakantie. Echt grappig :) Zo leuk dat, dat met makeup kan..
Als laatste heb ik hier twee lipglossen. De lichte die erachter ligt, is van Essence, en de voorste, die wat meer roze heeft, is de Rimmel Londen stay gloss. Allebei vind ik ze echt heel mooi, en gelukkig zijn ze weer terug.

Dit waren alle producten die ik heb terug gevonden. Gelukkig maar. 

Heb jij ook wel eens wat makeup terug gevonden, en wat was dat dan?


Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier