woensdag 22 mei 2013

Shoplog 21-5-13

Gisteren nadat ik klaar was met leren. Had ik nog heel wat tijd over, voor dat ik na mijn afspraak moest. Ik zag telkens hele leuke producten die ik wou kopen, maar omdat ik mezelf had beloofd niets uit te geven, kocht ik het niet. Maar ik wou ze zo graag, en ik was toch in de stad, dat ik mijn geld toch maar heb uitgegeven. Ik heb het nog wel redelijk goedkoop gehouden.

Hier kwam ik eigenlijk alleen maar voor. Ik wou een concealer halen, omdat ik toch wel aardig wat onzuiverheden heb. En daar irriteerde ik me heel erg aan. Deze kostte maar 1,99 euro, goedkoop toch?
Dit is de stay natural concealer van Essence trouwens.
Toen zag ik deze liggen. Ik had al zo'n setje in het groen, en die gebruik ik zovaak, dat ik hem ook in het zwart-wit wou. En ik kan die witte ook mooi gebruiken als highlighter natuurlijk. Deze kostte 4,59 euro. Maar hij is wel echt top!
En ik wou ook nog een andere kleur blush. Ik had er eentje die echt oranje was. En deze was meer roze. Ik heb wel getwijfeld welke ik zou doen, maar deze vond ik toch wel het mooist.
Bij een blush hoort ook een blushkwast. Alleen die had ik nog niet. Normaal gesproken deed ik dat met mijn poederkwast. Maar omdat ik die heb vervangen, ga ik die niet gebruiken voor mijn blush. Daarom heb ik deze gekocht. Alleen nu weet ik niet precies meer hoe duur hij was. Volgensmij iets van 2,99 euro. Hij is erg zacht, en hij brengt erg fijn aan.
En als laatste zag ik deze nude lipstick van Essence liggen. Ik had ook nog geen nude lipstick, en deze was maar 1,99 euro dus heb hem maar meegenomen. Misschien komt hier nog een review over. Maar ik beloof niets. De kleur vind ik trouwens wel erg mooi!

Dit was mijn shoplog van 21 mei 2013 laat even weten welke jij het leukst/mooist vind.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall