Social Media Icons

Top Nav

Nieuwe layout!!

mei 15, 2013 0 comments
Nou dacht ik dat ik een best mooie layout had, en heb hem ook vanaf Januari tot en met vandaag erop gehad. Maar ik kijk vaak bij andere blogs, en de meesten hadden iets met een witte achtergrond. Zelf vind ik dat toch wel fijner om naar te kijken. Veel rustiger, en je let wat meer op de artikelen. Ik heb dus toch maar besloten om ook xxTessie te veranderen, met een witte sfeer.
Als ik zo kijk moet ik wel nog eerst even goed wennen. Maar de vorige vond ik wel wat te kinderlijk. Ik denk dat ik zoals het nu is, wel tevreden ven. Niet te druk. En toch wel weer de kleurtjes van de vorige layout erin verwerkt. 

Dat was even de mededeling. Maar nu ben ik wel erg benieuwd wat jullie ervan vinden? Is de vorige beter? Of deze?

Update: Zo ziet het eruit op 28 augustus 2014!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier