Social Media Icons

Top Nav

Krullen of stijl haar

mei 22, 2013 4 comments
Mensen met stijl haar willen gekruld haar, en mensen met krullen willen hun haar stijl. Dat is altijd het probleem met meiden die hun haar anders willen. Hier heb ik verschillende haarstijlen met gekruld haar, en met lang haar. Ben jij benieuwd? Je weet wat je moet doen.
Krullen:
Je hebt verschillende soorten. Dit haar is lang, en heeft lange krullen. Het is geen slag, maar ook niet zo dat het haar korter is door de krullen. Want als je kijkt naar het volgende kapsel, dan snap je wel wat ik bedoel. Natuurlijk is dit wel heel erg gemaakt, maar dat kan je thuis ook doen.

Wat ik bedoel, is wat je hier ziet. Het haar lijkt een stuk korter, doordat de krullen het haar omhoog halen. Je kunt het ook nog wel een stukje korter doen, maar persoonlijk vind ik het dan een beetje op oma-haar lijken. Niet beledigend bedoeld voor de mensen die dat hebben. 
En als laatste heb je hier de slag. Krullen die voor erg lang zijn. Er zijn er meestal niet veel krullen, die het de slag maken.

Stijl haar:
Het simpele lange haar. Ook al is het simpel, het ziet er toch heel mooi uit. Wat wel kan in tegenstelling tot de meeste mensen met krullen, kunnen mensen met stijl haar makkelijk een pony zetten. En je kunt kiezen uit veel verschillende pony's. 
Als je kort haar heb is het, het mooiste wanneer je stijl haar hebt. Je kunt er dan meerdere dingen mee doen. Laagjes, lange pony, en daarbij horen ook stekels.
Wat je hier goed ziet, zijn de laagjes. Paar lokken zijn lang, paar middelmatig, en je hebt een paar lokken die kort zijn. 

Vroeger had ik ook laagjes, maar die heb ik eruit laten groeien, want ik vond ze echt niet meer leuk.
Wat vinden jullie het mooist?

Reacties

 1. zelf heb ik krullen, en het is neit dat ik persee stijl haar wil hoor :)
  ik hou van mijn krullen, ik vind het persoonlijk ook mooier :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja oké, ik bedoel ook niet bij iedereen haha, maar ik hoor het wel vaak om me heen enzo xD
   X

   Verwijderen
  2. ja klopt, bijna al mijn vriendinnen hebben stijl haar en zouden een moord plegen voor krullen

   Verwijderen
 2. Pas gewassen haar heb ik lichte krullen maar op de bovenste lagen plat..had ooit een heel goed middel en bleef overal krullen,na een week niet wassen waren al mijn krullen eruit, enkel opknippen hielp , help wat kan ik doen, enkel wassen helpt en heb geen vet haar, wat kan ik doen? vroeger had ik stijl haar en een kapster vertelde mij dat dit kan van steil naar krullen, ik wil mijn krullen terug, help, in België geven ze geen goede tips.... groetjes België

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier