Social Media Icons

Top Nav

LOTD #2

mei 10, 2013 0 comments
Vandaag heb ik een verjaardag  van iemand, waar ik even heen ga. Niet dat ik daarom wat bijzonders heb gedaan, maar ik wou gewoon wat uitproberen. Daarom vandaag een LOTD, daarin zie je wat ik als kleren heb uitgekozen voor vandaag, en wat mijn makeuplook is geworden.

Eerst maar even mijn makeup. Ik heb gekozen om een wat uitdagendere look uit te proberen. Met de kleuren zwart en wit/zilver. En met een mooie velle roze.
Eerst heb ik mijn zilvere oogschaduw (DA huismerk) op mijn hele ooglid aangebracht. Daarna met een klein kwastje in mijn buitenste ooghoek, eerst een lijn omhoog met zwart, en dan doortrekken naar de binnenkant van je oog. De lijn moet zich wel in de crease zitten. Tot die hoogte doe je dan ook die zwarte lijn, zoals je ziet op de foto.
Daarna heb ik met een zwarte droge eyeliner een lijn gezet, om er daarna nog met een vloeibare eyeliner erover heen te gaan, om een mooie lijn te creeëren. Dan nog even een dun lijntje op de waterlijn. En tot slot, nog wat mascara.
Met als lipkleur heb ik de NYC last lip color, gebruikt. De purple crush 443. Deze geeft een extraatje, aan de look die sowieso al opvallend is. 
Hier nog de look met mijn ogen open. Ik hou ze expres van opener, zodat je het duidelijk kan zien. Vandaar dat het er een beetje clownerig uitziet :P
Kleren:
Even wat simpels, maar toch erg leuk. Ik heb gewoon een tshirt gepakt, en mijn lievelingsbroek. Omdat het tshirt grijs, zwart en wit heeft, en de broek grijs is, heb ik dus gekozen voor die kleuren in mijn makeup. Ze passen dus goed bij elkaar. En ze zitten allebei super.
Deze broek komt van de Pieces. Niet al te strak, en toch niet te wijd. Hij heeft 3 gouden knopen, en nog een rits. Omdat hij redelijk hoog zit, kan je er wat kortere shirts op aandoen, zonder dat je bang hoeft te zijn, dat iedereen je onderbroek kan zien. 
Dit tshirt komt van de Villa, en is van het merk Object :| Ik ken het merk totaal niet, maar hij was zo leuk, ik kon hem niet laten liggen. Deze is qua lengte erg fijn, hij lijkt niet op zo'n lang hemdje, en vooral niet te kort. Hij is redelijk wijd, maar heeft toch wel een taille.Deze heb ik daarom ook vaak aan.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier