Social Media Icons

Top Nav

Tag: Beauty things i suck at.

mei 28, 2013 0 comments
Er zijn al veel dingen waarmee ik nu handig overweg kan. Maar toch blijven er van die dingen waar ik veel tijd aan moet besteden om het goed te doen, of wat me gewoon echt niet lukt. Ook zijn er genoeg dingen die ik niet bijhoud, waarvan ik weet dat ik dat wel moet doen.
Eyelinerwing: De laatste tijd lukt me een eyeliner lijn wel goed te zetten, en ook steeds vaker gelijk aan de andere. Maar een wing dat lukt me dus niet! Ik heb het al heel vaak geprobeerd, maar hij is steeds te lang, en heel erg dun. En totaal niet gelijk aan de andere kant.
Nagellak: Als er iets is wat ik niet goed bijhoud is het mijn nagellak. Nou is laatst mijn nagellak remover afgepakt, dus nu moet ik telkens wachten tot dat mijn lak er vanzelf af gaat.
Gezicht reinigen: Dit overkomt me dus meer dan dat ik wel mijn gezicht reinig. Dan kom je de volgende ochtend er pas achter dat je nog makeup op hebt.  Dan moet je dat er eerst nog afhalen, en dan weer opnieuw beginnen. Niet erg handig dus.
Dagcrême: Ik heb wel een dagcême, maar ik vergeet het heel vaak op te doen. Maar opzich is dat niet zo erg, soms vervang ik mijn dagcrême+foundation ook wel door mijn BBcream.
Blush: Het lukt wel, maar ik ben er nog niet echt een kei in. Er zijn natuurlijk verschillende manieren hoe je de blush kan aanbrengen. Maar ik doe het meestal nog op één manier.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier