Social Media Icons

Top Nav

Seizoenen...

jun 4, 2013 0 comments
De ene dag schijnt het zonnetje. En de andere dag is hij nergens te bekennen. Of hij is er wel, maar het superkoud. De vier seizoenen zijn toch eigenlijk best bijzonder. En met elk seizoen kun je weer wat anders leuks doen. Maar wat?!

 Lente:
In de lente zijn er weer volop bloemen te vinden. En met die bloemen kun je heel leuk knutselen. Hier zie je een bloemenketting. Maar ook leuk is een uitgedroogde bloem, of een geurtje gemaakt met bloemen.

Zomer:
Natuurlijk zwemmen! En ook met water in een waterpistool spelen. Ik heb er al helemaal zin in! Ik ben blij dat ze hebben gezegd dat de vakantie in de zomer moest. Ik krijg nu zo zin in de zee!

Herfst:
Hier zijn we misschien wel een beetje te oud voor. Maar in de bladeren spelen is toch wel iets typisch wat je kunt doen in de herfst. Maar dat niet alleen, wij maken altijd herfstbakjes in de herfst. Met kastanjes, bladeren en nog veel meer.

Winter:
En dan bij winter. Daarbij hoef ik niet heel veel uit te leggen. Sleeën of skiën, sneeuwballen gooien. Het is wel enorm koud, maar daarvoor krijg je wel een hoop plezier terug.

Dit was eigenlijk gewoon even iets, om weer wat nieuws erop te zetten. Zo laat ik in ieder geval weten dat ik er nog wel ben. Maar echte uitgebreidde artikelen word de laatste tijd lastig. Maar nog even en ik ga mijn nieuwe camera kopen.

Welk seizoen vinden jullie het leukst?

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier