donderdag 30 januari 2014

My Life in Pictures #3

Het werd weer eens tijd om een My Life in Pictures te doen. Aangezien ik Instagram weer heb volgespamt. En voor de gene onder ons die geen Instagram hebben, of mij niet volgen (Kun je doen via @myblogxxtessie) daarvoor kun je dit artikel lezen. Met wat ik allemaal heb gedaan, en waar ik mee bezig was op momenten uit mijn leven.

Jeej! De You're It Tag staat online. En zelf een beetje gespeeld met de letters van You're It..
We hebben nieuwe foto's gemaakt voor op Facebook enz. voor ons ICT-bedrijfje bij ons op school, met alleen maar leerlingen, die goed zijn mijn laptops. Deze foto is veel beter, dan die andere die hadden. 
Een heerlijke kop koffie, uit de mok die ik ooit voor mijn moeder heb gekocht. Ben van plan voor mezelf een leuke mok te kopen.
Dikke streep van eyeliner zag er niet uit. Dus maar een ander soort look ervan gemaakt met donkerbruin. Een soort van smokey eye effect.
Just a #selfie Eyeliner was gelukt, jippie!!
De rommel die ik op mijn bureau heb liggen, als ik me opmaak.
Geholpen met filmen, voor TNM. http://www.youtube.com/watch?v=wog2d_eyH5o "GEEN ALCOHOL ONDER DE 18!"
Even wat geprobeerd, en het zag er nog goed uit ook.
Selfie zonder makeup.
Het gaat goed op school!!!
Bedenk iets creatiefs met beauty. Voor de winactie van Happilyeverafterx. Ik had me geïnspireerd met spiderman.
Het stroomt steeds voller op de open dag.
Chinees eten op school, met de open dag. Jummi!
Onze stand van de jiccers. Goed gelukt toch?
En weer een selfie... Dit keer eentje met een groen school shirt, en een soort van duckface :()

En dat was dan de derde My Life in Pictures. 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall