Social Media Icons

Top Nav

Instagram Tag

jan 22, 2014 0 comments
Ik zie het zo vaak, en ik wou hem heel graag doen. De Instagram Tag, die is verzonnen door BeautyLab. Ik vind hem erg leuk bedacht. Ik zou zeggen, lees snel verder, en kom mijn antwoorden op de 10 vragen van de Instagram Tag te weten!

1. Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?
@myblogxxtessie Omdat ik eerst een persoonlijke insta-account had, en deze alleen wou gebruiken, voor mijn blog. Maar ik heb hem nu als mijn account voor alles. En omdat mijn twitter ook al myblogxxtessie heet, heb ik deze ook zo genoemd.

2. Hoeveel post je gemiddeld?
Dat licht eraan wat ik allemaal doe. Als ik de bijna de hele dag bezig ben met school, heb ik wel eens een schoolfoto, of als ik aan het leren ben bijvoorbeeld. Maar als ik iets heb gedaan waarbij ik veel foto's heb gemaakt. Dan kan ik wel eens 5 of 6 foto's posten.
3. Laat je favoriete Instagramfoto zien.
We waren met de klas op kamp, in de Belgische Ardennen. En toen gingen we ook een dag schoppen in luik. We waren een enorme trap opgelopen (de foto hieronder, om maar even duidelijk te maken). Maar we kregen wel een enorm mooi uitzicht. En ik vind hem goed gelukt, dus daarom is dit mijn favoriet.

4. Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.
Waarom deze zoveel is geliked snap ik niet helemaal. Hij is heel erg onduidelijk. Het zijn namelijk de 2 honden die we hadden. De grote onderste, hebben we nog. Maar de puppy is helaas weggegaan. Door bepaalde redenen :(

5. Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram.
Ik gebruik 3 apps, in combinatie. Namelijk Photogrid, om er een witte rand om te zetten, zodat je de hele foto kan zien. Ook gebruik ik PhotoEdit om mijn foto's te bewerken. En soms gebruik ik Instacollage, als ik meerdere foto's in een foto wil plaatsen.

5. Welke celebrities volg je?
Gek genoeg volg ik amper celebrities. Behalve Marly van der Velde. En bekende bloggers/youtubers natuurlijk. Zoals Mascha van Beautygloss. Diana van Disfordazzle. Willemijn en Martine van LiveLifeGorgeous. En nog wel meer.

6. Welke Instagram filter gebruik je het meest?
Tegenwoordig gebruik ik bijna alleen de filters van PhotoEdit, maar als ik dan toch die van instagram gebruik, ga ik alle filters bij langs, en de mooiste kies ik. Dus ik heb eigenlijk niet echt een standaard. Móet ik er een kiezen, kies ik voor Nashville.

7. Welke hashtag gebruik je het meest?
#love omdat ik bijna alles waarvan ik een foto van maak, leuk vind. Dus dan zet ik die er meestal bij.

8. Laat je laatste Instavideo zien.
http://instagram.com/p/ioRiflEskq/ 

9. Welke dierenaccounts volg je?
GEEN.

10. Heb je veel familieleden op Instagram?
Me vader, en mijn nicht. En daar houdt het wel op.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier