Social Media Icons

Top Nav

Shoplog sweaters /shirts

jan 14, 2014 1 comments
Toevallig waren we gewoon even de stad in. En we kwamen opeens allemaal sale tegen. Ik moest eigenlijk wat meer truien of sweaters hebben, en die dag zagen we allemaal sweaters hangen. Kortom, een geslaagd dagje shoppen, op 50m van je huis af.

*Ik kan niks netjes neer leggen* We liepen volgensmij de vera moda in, en ik zag deze typische Tessa shirt. En daarom moest en zal ik deze hebben! En gelukkig mocht dat!
Helaas statief was niet mee, dus moest ik de foto's op deze manier maken. Maar je kunt het wel duidelijk zien.
Toen zagen we bij de Only deze superleuke sweater! Het heeft een soort fleece erin, wat lekker zacht is. En ik ben dol op bordeaux rood, en dus deze wou ik ook heel graag.
Even een foto zonder flits, want nu zie je de kleur een stuk beter.
We liepen ook nog even de C&A in. En hoewel wij daar niet zo vaak wat leuks zien, zagen we deze keer 2 hele leuke dingen. Onder andere dit leuke shirt. Hij is aan de ene kant erg sportief, maar door de M met de bloemetjes, heeft het ook wel wat tuttigs. Een perfectie combi bij mij.
En het model is gewoon top. 3 kwart mouwen, lekker wijd. Ja, deze moest mee!
En het laatste wat we ook in de C&A hebben gekocht, is deze fantastische sweater! Mijn zusje en ik wouden hem allebei erg graag. Dus in overleg hebben we besloten, om hem allebei gewoon mee te nemen. Want anders hadden we weer dat gejaloezie. En wat maakt het ook uit?
In deze sweater zit nog meer fleece heb ik het idee. Want hij is een stuk dikker. Dus nog warmer. Ik vond hem vooral zo vet om de manier hoe NICE erop staat. Dus dit is denk ik wel mijn favoriet!!

Dat waren ze! Ik kan gelukkig weer de winter door komen!

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier