zondag 12 januari 2014

Review; miss sporty lippotlood & lipgloss

Vandaag heb ik de review, van twee producten, die ik laatst heb gekocht. De miss sporty lippotlood. En de lipgloss van miss sporty. Ik heb de foto's in 2 delen gemaakt. Dus kijk er niet raar van op, dat ik twee verschillende ondergronden heb. Veel plezier!

Je weet natuurlijk dat als je een lippotlood gebruikt, dat je die eerst gaat doen, vóór de andere lipproducten. Dus laat ik ook er maar eerst mee beginnen in de review. Dit is hem. Ik heb een mooie rode lippotlood gekozen, omdat dat eigenlijk nog echt de enige kleur was, die ik nog niet als lippotlood had. Het nummer van dit potlood is 012, als je hem wilt vinden.
Het heeft een donkere punt, maar als je hem opdoet, dan geeft hij een stuk lichtere rood af, dan dat je had verwacht. 
Want dan krijg je namelijk deze kleur. Helaas heeft deze heel weinig pigment, en vooral op droge lippen kun je niet heel veel zien. Ook is het daarom lastiger, om je hele mond zo te kleuren. En hij is heel erg had. Mijn lippen voelen er niet bepaald fijn bij. Dat valt me wel tegen. Hij kost normaal gesproken 1,99. En daarvoor heb ik betere producten kunnen halen. Sorry maar dit is echt een no-go. En ik raad hem dan ook beter maar niet aan. 
En nu dan de lipgloss. Gelukkig ben ik daar wel wat meer te spreken over. Dit is de Hollywood lipgloss, van miss sporty. Het heeft een prachtige kleur. En hij ruikt heerlijk. Het heeft een redelijk sterke aardbei geur. Ook de verpakking vind ik er erg mooi uitzien. Daarom sprak deze lipgloss me ook aan. En besloot ik om hem mee te nemen. 
Ook het borsteltje is heel erg fijn. Hij is erg zacht, en voelt dus echt niet hard aan wanneer je het aanbrengt op je lippen.
Zoals je dus ziet heeft hij een mooie glans. En een mooie dekking. Maar daarvoor moet je wel eerst een lippotlood onder doen. En het beste is om er eerst nog een rode lipstick onder te doen, voor een beter resultaat. Anders heb je best snel, dat je alweer (vooral bij de kleur rood) je eigen lipkleur gaat zien. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar verder vind ik hem erg fijn.
En tot slot nog even de swatches van de producten. Hier zie je al, bij de lipgloss is de huid er als snel doorheen te zien. Wat wel jammer is. En bij de potlood als je echt tekent, zoals je dat bij je lippen doet, dan vervaagd dat snel, en totaal niet dekkend. 
En zo ziet het eruit, in het geheel. En dat is gelukkig wel wat mooier. 

Conclusie: Ik ben blij met de lipgloss, vooral omdat hij wel erg mooi is, over een lipstick heen. Maar het lippotlood is toch wel zonde van je geld.

1 opmerking

  1. Oh, wat staat hij je mooi :) goede review. Jammer van het potlood, maar de lipgloss ziet er mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall