Social Media Icons

Top Nav

7 Days of Beauty - Dag 1

jan 20, 2014 0 comments
Vanaf vandaag komen jullie deze week elke dag een look te zien. Vandaag is het maandag, en deze look was dan ook de look die ik maandag op had. En dat de week door. Ik zet een poll neer op mijn blog, bij de sidebar, en daar kunnen jullie kiezen welke look jullie het mooist vinden. En daar probeer ik dan een tutorial van te maken. Vandaag is het dus DAG 1, en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Laat ik maar beginnen met de ogen. Ik heb elke dag een ander lip product, + kleur gekozen, en daarbij dan een ooglook gemaakt. En bij de lipstick die ik vandaag koos, zag ik qua oogschaduws niet veel mogelijkheden. De tinten blauw kwamen bij mij op, met ook een beetje groen erbij. 
Ik heb een lichte blauw op mijn bewegend ooglid, het groene in mijn arcadeboog, en wat donkere tinten blauw aan de buitenste hoek van mijn ooglid. Daarbij wat mascara, en done!
De kleur die ik namelijk had gekozen voor op mijn lippen was oranje. En daarbij kon ik dus ook niet erg snel bedenken wat ik daarbij moest doen. Maar toen bedacht ik me, dat ik deze kleur ook in sommige kleding van mij heb, en daarbij vaak iets blauws aan doen. En daardoor heb ik die combinatie gekozen. Deze lipstick heeft trouwens echt een hele mooie glitter in zich zitten, en dan vind ik vaak het mooiste. Ik ben gewoon dol op glitters blijkbaar.

En zo ziet het eruit als hele geheel!!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier