Social Media Icons

Top Nav

Easy Peacy krullen met elastiekjes

jan 10, 2014 3 comments
Deze tutorial is niet de allerbeste zeg ik alvast. Ik heb een handicap aan mijn rechterarm, en kan dus vrij weinig met mijn haar doen. Gelukkig kan ik nu met een krultang werken, een staart in doen. Of een knot. En met die knot kun je heel simpel krullen maken.

Als eerste heb je vier (of meer, of weinig, licht eraan hoeveel haar je hebt.) elastiekjes nodig. Ik heb een hekel aan gewone elastieken, want daarmee kan ik zelf wat lastiger dingen doen. Dus heb ik ooit een keer voor 89 cent zijn doosje gekocht, bij de action. Met weet ik het hoeveel stuks. En je merkt er niks van als je ze in hebt.
Want wat je namelijk doet. Als je net onder de douche vandaan komt, doe je je haar in een knot. Hoofd naar voren, en dan een dikke knot op je kop. Dan als het eerste elastiekie erin zit, pak je de anderen. En doe je die er ook in. Tot dat de knot erg stevig zit. De knot mag er zo appart uitzien als maar kan.
En dan ligt het aan jezelf, of je het als het droog is er uit te halen. Of als je een hele dag krullen wilt, en ook nog even mee slapen. En dan niet meer je haar nat maken. Zo komt het er dan ongeveer uit te zien.
Het kan soms wat pluizig zitten, omdat je net uit bed komt. Dus je moet waarschijnlijk nog wel even wat bijwerken. Maar je hebt wel kleine krulletjes voor de hele dag.
LET OP!! Niet dit kapsel uitborstelen. Eventueel een kam er doorheen, zou waarschijnlijk wel kunnen. Maar als je al hierboven kijkt, zie je dat je echt een bijna afro kapsel kan creëren. Ik zou dit tenminste niet willen.

Dat was even mijn easy peacy krullen tutorial. Het zijn niet dé mooiste krullen, maar wel een budgetproof manier. Want voor 89 cent, zoveel, plus je kunt ze opnieuw gebruiken. En geen hitte. Is dit heel erg makkelijk. En ik was ook best verbaast van het resultaat. Want dat ging nogal perongeluk. 

Hopelijk hebben jullie hier wat aan. En laat het me weten wat je er van vind, en of het bij je zelf ook lukt. Liefs!

Reacties

  1. Haha, je hebt naar mijn reactie geluisterd! :) Goede tutorial! ik heb al dat soort krullen van mezelf anders had ik het zeker uitgeprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan ben jij flopo zeker :) Tuurlijk luister ik naar mijn lezers!! x

      Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier