zondag 26 januari 2014

Wat een #fail ! xxTessie 1 jaar!! + Q&A komt eraan!

Je kunt het natuurlijk al zien aan de titel, en het plaatje. En het klopt dan ook zeker. xxTessie bestaat eindelijk 1 jaar. En laat ik ook maar gelijk even zeggen van waar die #fail nou zie mijn tweet hieronder maar even. Ik schaam me diep. Lees maar verder.

Want voor school ben ik heel druk bezig geweest met de open dag. En ik moest eerst 2 uur naar school. En daarna vanaf 1 uur, tot half 10 ofzo, ben ik bezig geweest op de opendag. Maar nu was ik dus vergeten dat het de 24e was. De datum dat ik op xxTessie mijn eerste post had gezet.

Ik kom er dus ook echt pas 20minuutjes geleden achter. Maarja. Nu bestaat mijn blog dus 1 jaar en 2 dagen. En in die tijd heb ik veel geleerd. Over het bloggen, video's maken. En nog veel meer. 

Ik had dit jaar voor mijn verjaardag een betere camera gekocht. En dat hielp me een enorm stuk, om betere artikelen, en/of filmpjes te maken.

Ook begin ik steeds meer volgers te krijgen op bloglovin bijvoorbeeld. En wat meer reacties. Dat is natuurlijk super. Dat ik eindelijk ook echt door heb dat er werkelijk mensen mijn blog interessant en leuk vinden, om te lezen. En dat geeft mij een stuk meer doorzettingsvermogen, om nog lekker te blijven bloggen.

In dit artikel kan ik dan ook maar even gebruik maken van waar het over gaat. Want natuurlijk wil ik zoveel mogelijk bloggen. En filmpjes maken. Alleen in sommige periodes is dat wat moeilijk. Zoals deze periode. Ik heb het al zo vaak gezegd. Maar zolang het goed blijft gaan op school, kan en mag ik gewoon blijven bloggen. Gaat het slecht, dan moet ik er helemaal mee kappen. En dat wil ik al helemaal niet. Dus er zijn soms periode's dat ik veel toetsen heb. En goed moet leren. En dat ik dus minder. Of soms een paar dagen, niets heb om te posten. 

Maar na al dat mindere over school. Wil ik toch nog wel wat leuks doen. Ik heb wel eens eerder gezegd, dat ik een Q&A ging doen. Maar dan kreeg ik zo weinig vragen, dat ik er niet echt een artikel van kon maken.
Daarom ga ik het nu nog een keer proberen. Stel je vraag hieronder, en ik ga ze over precies 1 maand allemaal beantwoorden. En natuurlijk mag je ook meerdere vragen stellen. Ik hoop dat jullie met leuke vragen komen, en dat er genoeg zijn. 

Liefs, Tessa

2 opmerkingen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall