Social Media Icons

Top Nav

7 Days of Beauty- Dag 3

jan 22, 2014 0 comments
Vandaag de look van DAG 3. Het is een look met vooral nude tinten.


Een hele lichte crème kleurige wit op mijn ooglid. Met een bruin tintje in de arcadebook. En een highlighter, op mijn wenkbrauwbot. Met natuurlijk wat mascara. Deze keer wat minder dan wat ik normaal gesproken op heb.
Ik heb mijn nude lipstick deze dag op gedaan. Deze lipstick was uit de vaste collectie van essence. Ik vind hem eerlijk gezegd niet heel mooi, maar in combinatie met een mooie lippotlood, ziet hij er wel water beter uit.

Zo ziet het eruit, als geheel. Ik had die dag sportdag, dus ik heb niet al te donkere kleuren gebruikt. Zodat als iets uitloopt, dat het niet heel opvallend is. Ook heb ik hier wat bronzer opgedaan, want dat vond ik hierbij wel een keertje mooi bij staan. Natuurlijk niet te veel, want bij staat dat best wel appart.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier