dinsdag 21 januari 2014

7 Days of Beauty- Dag 2

Ik hoef het hopelijk niet meer uit te leggen. Maar nog even snel. 7 dagen lang elke dag een make-up look. Vandaag is het dinsdag, en deze look had ik ook op dinsdag op. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.


Vandaag had ik een kleur lipstick waarbij ik een keer andere kleuren wou gebruiken, dan dat ik normaal gesproken gebruik. Ik wou eerst roze tinten gebruiken, maar de roze die ik had, was te roze. Dus wou ik hem donkerder maken, en er een beetje smokey van maken. Alleen daardoor werd het paar. En wonder boven wonder, er is er toch nog wat (al zeg ik het zelf) leuks uit gekomen.
Ik had deze donker roze gekozen, waar een rood tintje in zat. Ik had hem al een tijdje niet meer opgedaan. Maar nu heb ik hem toch maar een gebruikt.

En zo ziet het eruit als geheel. Sorry als ik hier beetje arrogant kijk. Als ik dan recht in de camera kijk, begin ik meestal wat serieuzer te kijken, omdat ik wil dat de look goed zichtbaar is. En ik er niet zo slaperig uit zie.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall