donderdag 23 januari 2014

7 Days of Beauty- Dag 4

Het al dag 4 van de "7 Days of Beauty". En ik hoop natuurlijk dat jullie het nog niet saai vinden worden. Want er komen nog genoeg looks aan. Kijk maar verder, en zie wat voor een look ik op de 4e dag op had.

Helaas lukt het me nooit, om een dun lijntje te zetten met mijn eyeliner. En ik ga daar ook sneller de fout in. Dus ik heb eigenlijk een vrij simpele look gemaakt. Op mijn ooglid een huidskleurige, met een oranje teint. En aan de buitenkant een iets lichtere, crème kleur. 
Allebei bevatten de oogschaduw glitters. Ze komen namelijk uit dezelfde mono. En hier zie je duidelijk ook de eyeliner lijn. Ook heb ik mijn dikkere mascara/borstelthe gepakt, zodat ik meer volume had.
En op mijn lippen had ik een kleur gedaan, die eigenlijk wel overeen kwam met de kleur die ik op mijn ogen had gedaan. En dat maakte wel een mooie combinatie.

En zo ziet het eruit als geheel.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall