zaterdag 18 januari 2014

Weheartit pictures #3

Het is weer een tijdje geleden dat ik een "Weheartit pictures" heb gedaan. Daarom was het wel weer tijd. En heb ik weer 10 foto's en/of plaatjes gekozen, die je op dat moment aansproken. Deze foto hierboven koos ik 1 hetzelfde merk als mijn camera, met van die polaroids erbij, vond ik erg leuk.

Sinds kort weet ik waar ik heen ga deze zomervakantie. En ik heb er nu al heel erg zin in. Ik zeg nog niet waar, maar ik weet dat ik aan mijn harde werk voor Duits, helemaal niks heb.
Ik krijg vaak de opmerking dat ik soms (heel vaak eigenlijk) best wel erg druk ben, en ook een beetje raar. En eigenlijk heb ik zoiets van; 'Hallo! Laat mij! Ik ben hoe ik ben, en daar kun je niets aan veranderen' En ja, daar past dit plaatje wel erg bij, of niet?
Ik zag dit haar en werd jaloers. Ik zou heel erg graag dat soort haar willen, en met die kleuren. Wauw!
En hier kreeg ik weer zin in de zomer. Heerlijk fruit, en op een hele leuke manier uitgesneden. In van die hartjes. Zo'n leuk idee!
Die eyeliner prachtig! De kleuren, heel mooi samen gevoegd! En die wenkbrauw perfect! Ja, dit wil ik heel erg graag kunnen.
Het gaat weer iets beter met me. Ik zat even niet super fijn in me vel. Maar ik ben de donkere tunnel weer uit. En er zijn een allemaal leuke dingen die ik nog ga doen, en in het vooruitzicht. En ik zie het gewoon weer zitten. Op alle vlakken.
Moet ik nog meer zeggen?!
Eigenlijk gaat dit meer om het feit, dat ik heel blij ben, dat het steeds weer eerder licht word. Want ik kan dan een stuk makkelijker opstaan. En dit plaatje vind ik gewoon erg mooi bedacht.

Dat waren de plaatjes van deze keer. Volg me ook op weheartit : xTessaKiss

1 opmerking

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall