Social Media Icons

Top Nav

Tag: You're It!

jan 28, 2014 0 comments

Ik zag deze tag voorbij komen op sommige blogs. De You're It Tag. Tien vragen over wat jij vind. En over jouw. En om mij beter te leren kennen, heb ik deze tag nu ook gedaan. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden, en veel plezier!

1. Hoe lang blog je al, en waarom?
Ik blog al iets van 3 jaar. Maar dat waren ook hele simpele websites, waarop ik niet erg bijzondere dingen poste. Ik heb 2 jaar geleden een blog gehad, xTessie. Maar die ging weg, perongeluk. En sinds 1 jaar ben ik echt goed bezig met bloggen.

2. Wat is je fashion no-go?
Van die sletterige kleding. Die veel te kort zijn, en er gewoon niet uit zien. Kleed je gewoon leuk, maar niet alsof je een slechte indruk wilt maken. Zoals hierboven. Dat zou ik dus echt niet aantrekken.

3. Wat staat er boven aan je wishlist op dit moment?
Goede witte lampen, waarmee ik goed filmpjes kan maken, en er niet oranje uit zie. Dat wil ik echt heel erg graag. Ook zodat mijn looks er een stuk beter uit komen te zien op video. En dat ik goed zichtbaar ben.

4. Als je kunt kiezen tussen 3 make-up producten die je moet gebruiken voor de rest van je leven, welke producten zouden dat zijn?
1. Foundation 2. Mascara 3. poeder. Met die 3 dingen ben ik al tevreden.

5. Wie is je grootste icoon (mode/beauty gericht), en waarom?
Ik denk wel gewoon Mascha van Beautygloss. Want van haar leer ik wel het meest. Op make-up gebied, van de looks vind ik Lauren van LaurenBeautyy. Zij is echt zo goed in looks maken. En daar kijk ik dan ook regelmatig naar.

6. Wat is jouw must-have haarverzorgingsproduct?
De conditioner van l'oreal elvive. Ik moet die gewoon hebben. Ik was bijna niet meer mijn haar als ik mijn conditioner niet heb. (Gelukkig heb ik die wel, en was ik gewoon normaal mijn haar hoor :))

7. Wat is je grootste droom?
Ja, er zijn zoveel dingen die ik wil. Een droom die waarschijnlijk nooit werkelijk gaat worden, maar wat ik echt heel graag zou willen, is in een musical spelen. Maar daarvoor moet je echt goed zijn, en allerlei scholen hebben gedaan. Of lessen. Mijn wat realistischere droom is een bekende blogger worden. Met o.a. bloggen je geld kunnen verdienen, en met veel bedrijven werken. Dat lijkt me echt helemaal te gek!

8. Wat is je favoriete tv-show en waarom?
Ik ben en blijf zweren bij GTST. Ik vind dat er voor ieder wel wat is. Jonge mensen, wat ouderen, en gewoon gemiddelde leeftijd. En allerlei andere soort karakters, en er gebeurd altijd wel weer wat. Iets wat je vaak niet ziet aankomen. Soms wel, maar oké. Ik volg het al ongeveer 5 jaar, en ben nu 14. Moet je nagaan, dat ik het al vanaf mijn 9e volg.

9. Wat is je favoriete “aspect” (deel) van jezelf?
Mijn moeder zegt altijd, dat ik mooie volle lippen heb. Tja, verder kan ik zelf ook niet echt iets verzinnen. En ik vind zelf ook wel, dat ze redelijk zijn. En daarom draag ik ook vaak lipstick. Dus kies ik maar voor mijn lippen.

10. Op welke prestaties ben je trots?
Prestatie, dat is best lastig. Aangezien ik niet heel veel prestaties heb. Wel eens wanneer we kampioen werden enz. En ook wel eens enge dingen heb gedaan op schoolkamp, terwijl ik dat met 1 hand moest doen. Daarop ben ik best trots dat ik dat kan.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier