zondag 2 februari 2014

Irritaties, waar kan ik niet tegen?

Iedereen heeft wel zo zijn dingen, waar hij of zij een bloedhekel aan heeft. Dus ook dingen waar je echt knettergek van wordt. De irritaties namelijk. En mij leek het wel leuk, om al mijn irritaties eens op papier te zetten. En erbij vertellen waarom. Herken je ze? Of heb je er een andere mening over? Daarvoor is de reactiebox een perfecte plek. Maar klik maar snel verder om ze te zien.


Bemoeien: Iedereen bemoeit zich wel eens met een ander. Maar er zijn ook mensen, die zich overal mee bemoeien. Heb je een discussie/ruzie met een vriend(in) van hij/zij dan nemen ze het altijd op voor die ander. En dat ik zo heb van. Wat gaat jouw dit aan? Ik heb toch geen ruzie met jouw?

Commentaar: Ook zijn er van die mensen die overal een mening over hebben. Dat als je wat aan hebt, dat ze zeggen dat iets verkeerds zit. Of met je make-up dat iets niet klopt, of zelf niet mooi is. Maar ook als je wat hebt gemaakt dat ze er wat over te zeggen hebt, van "Oh.. je kunt het ook zo en zo doen." Hallo!! Mag ik dat nog even zelf bepalen?!
Doorlullen: Of van die mensen die altijd maar dingen vertellen aan een ander, van wat je allemaal wel niet hebt gedaan. Wat eigenlijk niet mag bijvoorbeeld. Ik vertel het je omdat ik wil dat jij het weet. Niet de rest van de wereld! Houdt gewoon je mond, want de volgende keer vertellen mensen je echt niets meer.

Pennen: Waar ik me ook echt enorm aan erger. Of feitelijk gewoon niet tegen kan. Is als je een pen op het papier gebruikt, terwijl het inktding niet erbuiten is, en je dus gewoon niet schrijft. Dat geluid wat er komt, daar kan ik zo erg niet tegen. Dat als ik dat langer dan een paar seconden dat hoor, dat ik waarschijnlijk echt de klas uit ben gelopen.
Leeg: Volgens mij ben ik zeker niet de enige met dit irritatie probleem. Namelijk, het moment wanneer je ziet dat je mob, iPod, laptop, of wat dan ook zo goed als leeg is. Maar je weet dat je je lader niet mee hebt. Het enige wat je kunt doen is vragen of je er een kunt lenen. Maar als dat niet kan. Je kunt niet gebeld worden. Zelf kun je niet bellen. Je kunt niets. Echt heel erg frustrerend!

TV: Als ik weet dat ik iets niet terug kan kijken. Maar wetend dat het je niet lukt om die dag zelf het te zien. Terwijl ik dat zo graag wil. Maar ook bij bijvoorbeeld het laatste stukje van een film. En dat je ouders zeggen dat je nu naar bed moet. Waarom???
Te laat: Dit is echt iets, wat ik vooral aan mijzelf enorm irriteer. Ik ben zo slecht met tijden. Dat als ik een half uur eerder op sta, dat ik het nog kan presteren om 5min later weg te gaan dan je van plan was. En daardoor weten, dat er kans is dat je te laat komt. Dit gebeurd mij bijna dagelijks, en daarom is dit ook wel echt mijn grootste irritatie.

Dat waren een beetje mijn irritaties. De dingen waar ik mij aan erger, en echt niet tegen kan. Ik hoop dat jullie dit een beetje interessant vinden, en je ook wat dingen misschien herkent.

Ik ben benieuwd wat jullie hier van vinden. En wees maar gewoon eerlijk. Of hebben jullie zelf irritaties, wat je gewoon even moet delen. Doe dat vooral.

Liefs!

1 opmerking

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall