donderdag 9 januari 2014

Review; miss sporty- studio color mono- oogschaduws

Ik zag deze oogschaduws al in meerdere blogs voorbij komen, en ze zagen er wel erg mooi uit. En toen ze ook nog eens voor de helft van de prijs waren, heb ik er gelijk drie meegenomen. En natuurlijk hoort daar ook een review bij. Dus lees maar snel verder.


De eerste die ik heb uitgekozen, is deze donkerblauwe oogschaduw. Hij past erg mooi bij de kleuren die ik verder had gekozen. En ook omdat ik wat vaker iets met blauw op had, wou ik deze wel graag meenemen.
De tweede kleur die ik had, was gewoon duidelijk wit. Ik heb wel wat witte tinten, maar die hebben allemaal glinsters erin enzo, of ze waren wat meer naar de zilvere kant. Dus nu met deze, kan ik ook echt wit gebruiken.
En als laatste deze prachtige, groen/blauwe glimmende oogschaduw. Van de drie vind ik deze echt het allermooist. Het heeft een hele mooie glans, en de kleur zelf is gewoon super.
Dit zijn de swatches van oogschaduws. Je ziet het nu al er komt redelijk veel pigment  van af. Waar ik best verbaast over was. *Zonder flits
En hier zie de glans die ze hebben. De witte is gewoon man. De groen/blauwe heeft best veel glans, en de donkerblauw heeft wel wat glans, maar ook niet heel veel. *Met flits
En voor de duidelijkheid, zo ziet het eruit, als ik alleen alle drie de kleuren in een look heb gebruikt. 
-Wil je een tutorial, zet het in de reacties-

De oogschaduws kosten ongeveer 2,- per stuk. Wat ik op zich, best goedkoop vind. Verder zijn de gewoon goed, het geeft voor mij genoeg pigment. Ik ben erg blij met deze oogschaduws, en als ze nog steeds 50% korting zijn, dan zit ik erover te twijfelen, of ik er nog meer mee neem. 

1 opmerking

  1. Super mooie look! Fijn dat het zulke goede producten zijn voor die prijs, zeker met de korting.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall