Social Media Icons

Top Nav

Oudejaarsartikel/ Happy new year!

dec 31, 2013 0 comments

Het is zover! Vandaag is het de laatste dag van 2013. En wat ging dit jaar snel zeg. Alsof het nog maar als de dag van gisteren was, dat ik ziek op het bed van mijn vriendin lag, en overal knallen hoorde. Ik ging dit jaar, *letterlijk* kotsend het jaar in, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat het een rotjaar werd. Integendeel zelfs.
In dit artikel leek het me wel leuk, om even wat hoogtepunten, uit dit jaar van mij te vertellen. Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen.

Hoogtepunten
Om hoogtepunten te bedenken uit het hele jaar, maakt me best wel vrolijk. Je denkt na over wat er in dit jaar is gebeurd. Maar natuurlijk ook de mindere momenten. En dan kom je eigenlijk wel tot een besef, of het goed met je gaat. Of dat je er gewoon blijkbaar slecht aan toe bent. Nou, ik weet het wel. Met mij gaat prima. En waarom? Nou lees maar.

*We hadden een project op school, waar we als eindpresentatie heel veel zelf moesten regelen, en dat verliep vlekkeloos. En omdat (het ging nog steeds niet super met mij op school) ik juist wel een hele goede inzet had getoond bij dat project, waar veel vakken aan verbonden zaten. Mocht ik toch nog op mijn school blijven. Dus in plaats van 2 niveaus zakken, maar 1tje. En daardoor kon ik nog op mijn havogerelateerde *uhu... school blijven. En hoefde ik niet naar de vmbo school. Ik kon nog lekker blijven bij de hbo'ers. Dat moment dat ik dat te horen kreeg, was zeker een hoogtepuntje dit jaar. En daar was ik heel erg blij mee!

*De laatste schoolmaandjes zaten er alweer op. En het was zomervakantie! Oh wat verlangde ik daar na zeg! En niet eens omdat ik dan vrij was van school. Maar omdat ik natuurlijk wist waar ik allemaal op vakantie ging. Namelijk eerst Turkije, dan Kreta, en toen mijn absolute hoogtepunt dit jaar wat echt te gek was, Londen! Ik heb daar zoveel gedaan. Als je het nog niet hebt gezien, ik heb er toen een filmpje van gemaakt+ foto's
 

*De vakantie ging voorbij, ik zat niet meer op havo maar op hkk *zelfde als TL, maar dan bedoeling dat je daarna nog eventueel naar de havo kan. En ik had me dit jaar voorgenomen, om het eindelijk echt goed te doen. En gelukkig ging dat ook nog! Ik heb zoveel meer gedaan, en opgelet in de les dan de 2 jaren ervoor. En ik merk echt het verschil. Thuis doe ik bijna niets meer, en heb zelf te veel tijd, omdat ik dingen al weet, of af heb. En op school doe ik gewoon de dingen die ik op school hoor te doen. Dus dat is gewoon een hoogtepunt uit 3 jaar tijd.

*En nu een hoogtepunt wat meer in deze tijd is gebeurd. Ik krijg steeds meer reacties, en volgers op mijn blog. En dat vind ik toch wel een compliment. Vooral omdat heel veel kinderen die ik ken, en vooral van school. Zitten mij vaak belachelijk te maken, over wat ik doe enzo. Maar ik probeer dan het te negeren, en denken, ja.. er zijn ook mensen, die je niet eens persoonlijk kent, die het wel leuk vinden. Dus daarvoor wil ik jullie echt heel erg bedanken!

*En als laatste hoogtepunt. Is dat ik een soort van promotie heb gekregen, in ons kleine stage bedrijf, met jonge ICT-coaches, voor de leraren, en leerlingen, die problemen hebben met hun laptop, bij ons op school. Er komt best wel wat bij kijken, bij de functie die ik nu heb. Maar ik vind het leuk om te doen, en ik had zelf ook aangegeven dat ik dat wou doen. Dus ik ben nu nog even aan het inwerken, maar vanaf eind januari, is het officieel.

Dat waren mijn hoogtepunten dit jaar. Heb je zelf een hoogtepunt die je zelf hebt, die je wilt delen. Hieronder is genoeg plek bij de reacties. En ik ben benieuwd.

HAPPY NEW YEAR.
ps. pas aub op met vuurwerk, straks kun je misschien niet meer typen :P

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier