woensdag 25 december 2013

All I want for Xmas..

Vrolijk Kerstmis allemaal! Het is zoals jullie vast wel weten, vandaag 25 december. Eerste kerstdag dus. En daarom heb ik voor vandaag een 'All I want for Xmas..' . En daarin laat ik zien, wat ik nog graag zou willen hebben voor kerstmis. Maar niet alleen dat, want over precies 1 week, is het al oud en nieuw. En dus vertel ik ook wat ik wil voor volgend jaar. Qua school, vrienden, familie, enz.


Spullen:

Er zijn een paar dingen die ik nog graag zou willen hebben. En dat is een onesie. Maar, als ik dan toch zo'n pak zou willen hebben, wil ik wel graag zelf uitkiezen welke ik zou willen. Wat me bijvoorbeeld wel mooi lijkt, is dan die zwarte, op het plaatje. Of licht-roze.
Oké, misschien een beetje duur voor kerst. Maar wat ik nog zou willen, zijn zulk soort All Stars. Ik heb ze eens gepast, maar ik had toen als Vans. Maar die beginnen ook een beetje te slijten. Dus als ik weer eens nieuwe schoenen nodig heb, wil ik zeker deze.
Ik kan niet kiezen! Maar ik zou heel graag wat uit deze collectie willen hebben. De verpakking is te gek. Bij reviews van anderen zag ik dat ze heel goed zijn. Dus ik zou dit erg graag willen hebben.


Wensen:
-School
Natuurlijk wil ik heel graag, dat het gewoon goed blijft gaan op school. En het liefste nog een stukje beter. Want ik zit nu in de 3e, en dat ik het belangrijkste jaar van mijn hele middelbare schooltijd. Want volgend jaar is het alleen herhaling. En ja.. dan al de examens. Als ik het dit jaar niet goed doe moet ik blijven zitten. En daar heb ik al helemaal geen zin in. Dus dat ik zeker mijn wens, dat het goed blijft gaan.

-Vrienden
Ik hoop heel erg, dat ik het goed blijf vinden met mijn vrienden. En geen ruzies of wat dan ook. Want ook al geef ik eerlijk toe dat ik er niet veel heb. De echte vrienden die ik heb, zijn dan ook echte toppers! Ze staan altijd voor me klaar, en ik ben gewoon dol op ze!

-Familie
Heel simpel! Ik wil dat alles goed gaat met ze. En dat ze gezond blijven.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall