Social Media Icons

Top Nav

My life in pictures #2

dec 29, 2013 3 comments
Ik denk dat na een lange tijd het niet meer hebben gedaan. Het weer eens tijd werd voor een My Life in Pictures. Als je mij op instagram volgt dan komen je deze foto's vast wel bekend voor. Maar volg je me niet. Dan zou ik zeggen, lees en kijk gerust verder.

Het begint eigenlijk op de dag van kerstavond. Ik was best vroeg wakker, dus nam ik maar een tosti. Ik heb hem deze keer maar mee naar boven genomen, de tv aangezet, en de tosti gegeten. Ze waren heerlijk, ik had er namelijk ook wat Italiaanse kruiden doorheen gedaan.
En toen begon ik me te vervelen. Dus wat ga ik dan doen blijkbaar? Met de letters van mijn apps woorden proberen te maken. Moet je nagaan hoeveel ik me dan wel biet verveelde.
Het was alweer wat later, en toen had ik heel erg zin in een kopje koffie. En wij hebben echt heerlijke cappechino zakjes, van... Eh, van die reclame dat een koffiekopje een koffieblad instapt.
S'avonds gingen we nog wat doen. Waar we er netjes uit voor moesten zien. Dus ik had even mijn nagels gelakt. Alle vingers rood, en de ringvinger met glitters.
Voor het eten hebben we ook alvast wat kadootjes uitgepakt. Waar ik gelukkig nog een artikel van kon maken. Artikel voor dit artikel (*kerstkadootjes 2013) Ik ben er echt heel blij mee.
En na het uitpakken gingen we een kerstfilm kijken. K9 ofzoiets. Het was een erg leuke film. En bij een film hoort natuurlijk popcorn. Oh, ik hou echt zo erg van zoute popcorn!!
En zo zag ik er dan uit, klaar om naar het feest/ muziek maken te gaan.
En dat muziek maak feestje, werd wel erg laat. Nouja, vroeg eigenlijk. Ik lag pas om 4:21 in mijn bed!! Gek genoeg was ik op dat moment totaal niet moe..
En dan is het dan echt eerste kerstdag. Mijn all i want for Xmas stond online. Met de gedachte dat dit mijn laatste artikel was deze vakantie. Maar gelukkig toch niet.
De dag erna kwamen mijn oma en haar vriend. En toen gingen we nog gezellig eerste kerstdag samen vieren. En we hadden de dag ervoor nog wat kadootjes overgehouden. En ik kreeg nog wat van mijn oma enzo. Ook die kun je uitgebreid zien in het artikel wat hiervoor zit.
En in de avond hebben we heerlijk gegourmet. Ik zat uiteindelijk best wel vol.
De dag dáárna heb ik nog 1x kerst gevierd, en kreeg ik nog meer spullen. Meiden, ik heb het idee dat ik toch wel heel erg ben verwend deze kerst. Haha.
Foto's waren gemaakt, en nu moesten ze  nog even geladen worden in blogger. En met zulk kwaliteit en grote duurt dat meestal best wel lang.
Beetje spelen met een nieuw bewerkingsprogamma op iPhone, want ik wou een andere ava op Watsapp. Dat met dat grijze haar heb ik wel weggedaan hoor :)
En als laatste sluit ik af met het feit, dat gelukkig mijn artikel van mijn kadootjes, er goed op staat, zonder problemen.

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier