vrijdag 6 december 2013

LOAD #1

Nou wil ik soms een LOTD maken, maar dan heb ik geen tijd om hem te uploaden. Maar ik wil er nog steeds wel een artikeltje van maken. Dus daarom als ik een LOTD te laat upload, maak ik een een LOAD van, "Look Of A Day". En deze dag had ik een sjaaltje achter mijn kast gevonden. En blijkbaar was hij nog leuk ook. Daarom heb ik hem de dag erna ook gelijk om gedaan.

Outfit:
Dit is de hele look. Een broek, een hemdje, een bloesje en een sjaal.
Ik heb een simpel blauw hemdje aan, van de scooter. Met een bloesje, met kant van de Primark. En dan dat sjaaltje erbij.
En daarbij een zwarte broek, die ik ook laatst bij de scooter hebt gekocht. 

Makeup:
Mijn ooglook had ik gebaseerd op wat ik aan had. Donkerblauw op mijn ooglid, en donkergrijs in mijn arcadeboog. Met nog wat mascara.
En op mijn lippen, een redelijk nude kleurtje. Volgensmij was deze de lipgloss van BE.
En dit was de complete look. Wat vinden jullie ervan? 

5 opmerkingen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall