Social Media Icons

Top Nav

Laptop weg

dec 23, 2013 3 comments
Hey allemaal,
Als je hier kwam omdat ik elke keer om de 2 dagen een artikel online had. Dan kon dat kloppen. Alleen voor een fabrieksfout, heeft onze school alle laptops ingenomen in onze vakantie, om er een nieuwe klep op te zetten. Maar dat betekent dus wel dat ik 2 weken lang mijn laptop moet missen. En ik had niet genoeg tijd om 7 artikelen te maken, en dat in te plannen. Dus jullie konden eergisteren mijn heather weather tag lezen, maar daartussen ziet nu dus niets. Wat ik nog wel heb, komt op 25 december, dus 1e kerstdag online. En wil je me alsnog deze vakantie volgen, kijk dan gewoon op mijn instagram; myblogxxtessie , en daar ga ik deze vakantie dan weer wat meer mee doen. Natuurlijk heb ik ook nog genoeg andere artikelen online staan, die je natuurlijk ook nog op je gemak kunt gaan lezen, kijken. 

Zodra ik mijn laptop terug heb kan ik in het nieuwe jaar, weer lekker bezig gaan, en voor jullie artikelen maken en filmpjes maken. Hopelijk vinden jullie het niet al te jammer, maar ik had geen keus.

Dus alvast fijne kerstdagen, en let op 25 december!

Liefs, Tessa

Reacties

 1. Dat is begrijpelijk hoor, fijne feestdagen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat vervelend ik kom nu voor het eerst op je blog en ik vind het al wel gelijk een hele leuke blog.
  Daarom volg ik je nu via bloglovin, volg je mij terug?
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier