zaterdag 21 december 2013

Sweather Weather TAGIk zag deze tag bij beautylab, en deze leek me wel leuk om te doen. Het zijn 10 vragen die over het najaar gaan, maar ook in het algemeen. Hopelijk vinden jullie de tag leuk!

Wat is je favoriete geurkaars?
Mijn favoriete is de vanille, oké hij ziet er niet erg bijzonder uit, maar die kun je natuurlijk ook zelf versieren. De geur geeft me vaak de rust, en hij ruikt gewoon heerlijk.
Koffie, thee of warme chocolade melk?
Met kerst zeker warme chocolade melk, met lekker veel slagroom. Maar in de ochtend is een kop lekker koffie meer aan mij besteedt.

Pas jij je make-up routine aan, in het najaar?
Eigenlijk niet, maar het enige is wel dat ik me nog meer moet bedekken, omdat mijn huid in het voorjaar/kou nogal heel onrustig word, en veel onzuiverheden ontstaan. En met die dingen voel ik me een soort van onzeker, als ik weet dat ze heel erg te zien zijn.

Wat is je favoriete eten, tijdens de feestdagen?
Lekker gourmetten. Dan heb je gewoon vanalles, en niet te groot, en je kan zelf bepalen hoeveel je wilt. In ieder geval, tot dat alles op is!

Muts of sjaal?
Ik draag vrijwel nooit mutsen, omdat ander mijn haar vaak pluizig gaat staan. En bij een sjaal is mijn nek gewoon lekker bedekt, en kan ik mijn gezicht er ook nog een beetje bij in woelen. Bij mij heb ik het dan al een stuk minder koud.
Wat is je favoriete trui?
 Kijk maar naar de trui hierboven, dat is hem. Hij is heerlijk warm, en ziet er nog leuk uit ook! Ik heb hem toen ooit bij de only gekocht, en hij zit heerlijk!

Wat is je musthave nagellakkleur van dit najaar?
Bordeaux rood! Dat is zo'n te gekke kleur, in de winter vind ik. Het staat heel chique en het is gewoon een prachtige kleur, die ik moet hebben.

Laarzen of Uggs?
Ik heb een te grote wreef voor Uggs, dus ik kan die dingen niet eens aan. Terwijl ik ze er echt super uit vind zien. Dus ik zal wel laarzen moeten.

Wat is het leukste aan het najaar?
De feestdagen natuurlijk. Al die gezelligheid, en vooral dan met kerst. Ik vind het helemaal super!!
Heb je een favoriet liedje dit najaar?
Verklaar me voor een kind, maar aangezien Willemijn Verkaik de Disney film Frozen, in spreekt, en vooral inzingt, ben ik helemaal weg van het liedje, "laat het los, laat het gaan". Dat is de Nederlandse versie van "Let it go" wat Demi Lovato ook heeft gecoverd. Ook vind ik daarvan de Duitse versie heel mooi. (btw ook ingezongen door Willemijn Verkaik). Omdat ik Duits sowieso al heel mooi vind, als het in dit soort liedjes wordt gedaan. Net als duitse versies van musical liedjes.

*Wat vinden jullie trouwens van mijn helemaal zelfgemaakte wallpaper?

1 opmerking

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall