Social Media Icons

Top Nav

Fotografie blog

dec 8, 2013 1 comments
Ik hou van fotograferen, zoals jullie misschien wel weten. Maar wat heb je er verder aan, als je ze niet echt kan delen? Ja, facebook of iets. Maar dan moet je weer vrienden zijn, en dat soort gedoe. Dus daarom heb ik sinds gisteren een blog aangemaakt, waarop ik, als ik weer wat nieuwe foto's heb, ze erop kan zetten. Het zijn voornamelijk landschappen, of ander soort random dingen. 
Vooral gewoon wat ik leuk vind. 

Ik vind het zonde om er telkens een logo bij te zetten, dus daarom heb ik ook gelijk bij de header dat alle copyrights naar xxTessie gaan. En daarmee hoop ik dat mensen ook netjes blijven, en ze niet als zijne "hun" foto's gaan gebruiken. Delen mag natuurlijk. Zolang ze er maar bij zetten, van welke site ze komen. 

Het is niet qua layout, een enorm gecompliceerde blog, maar het gaat natuurlijk ook om de foto's. Ik hoop dat jullie eens een kijkje erop willen nemen, en me laat weten wat je van de foto's vind.


liefs, Tessa

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier