Social Media Icons

Top Nav

Kerst kado's 2013

dec 27, 2013 3 comments
Ben ik toch nog gered, door onze oeroude laptop, die we nog op zolder hebben staan. Qua geheugen, is er echt niks, maar dan ook echt niks over. Maar met wat moeite is het me toch gelukt, om wat foto's erop te zetten. En er dan een artikel van te maken. Want ik wou jullie toch heel graag al laten zien, wat ik heb gekregen met kerst. Hopelijk vinden jullie dit leuk om te zien. Ik geef toe, het is re-de-lijk veel. Voor alleen maar 2 dagen kerst.

Nouja, eerst maar het gene wat ik gewoon nog nodig had. Want mijn doekjes waren al anderhalf week op, en ik had geen geld om nieuwe te kopen. Maar gelukkig heb ik vier pakjes gekregen met doekjes.
En ook deodorant was weer nodig. Ik heb zelf nog nooit Rexona gehad, omdat ik meestal van die leuke Vogue deo's had. Maar wauw! Wat is dit een fijne, en lekker ruikende deodorant!
Met mijn korfbalteam, hebben we ook nog sinterkerst gevierd. En toen hebben we met lootjes, elkaar kadootjes gegeven. Het was erg gezellig! Ik heb daar toen o.a. deze Baby Lips gekregen, met aardbei geur. Ik was er erg benieuwd naar, ook omdat ik die dag zelf nog in de kleedkamers zei, bij onze korfbalwedstrijd, dat ik me afvroeg waarom iedereen die Baby Lips zo te gek vinden. Nou, ik snap ze nu echt volkomen. Hij is ook echt te gek!!
En daarbij kreeg ik dit super leuke oogschaduw paletje van Catrice. De kleuren zijn echt prachtig! 
En thuis kreeg ik oog nog van die handschoenen met touchscreen vingers. Zowieso erg handig, want ik had nog niet zulk soort handschoenen. En dat ze met touchscreen vingers waren, vind ik een prettige bijkomstigheid, laat ik het zo maar zeggen.
Dan kreeg ik nog twee hele leuke knipjes, waar een roosje op zit. Normaal gesproken vind ik dat soort knipjes niet erg super. Maar deze vind ik erg leuk, vooral omdat ik roosjes zo leuk vind.
En toen we kadootjes gingen halen, was ik samen met mijn zusje. En ik wist dat mijn foundation zo goed als op was, dus heb ik maar even deze snel gepakt. Hij is niet erg goed, vind ik dan, maar ik heb niet een probleem met deze. Dus ik ga hem wel gewoon dagelijks gebruiken.
Ook heb ik dit handige opberg dingetje gekregen. Zelf heb ik heel vaak getwijfeld of ik hem zou kopen, maar toen toch niet gedaan. Maar nu ik hem heb gekregen, ben ik er toch wel erg blij mee.
Mijn etui begint op school toch wel een beetje leeg te raken. Dus ik was blij toen ik zag dat ik pennen had gekregen. Ik moet alleen nog even wennen aan fineliners, maar dat komt wel.
Deze superleuke tas heb ik ook nog gekregen. Ik vind de kleur echt supermooi, en aangezien mijn schooltas,  de lange lijn kapot is, zou ik deze wel eens mee kunnen nemen. Als ik niet te veel boeken mee moet nemen die dag.
Hier was ik echt heel erg blij mee. Ik wou namelijk een keer een scrub hebben, en dat kreeg ik. Alleen ik vond het wel heel toevallig want..
...bij mijn vader heb ik dus gekozen voor een scrub. Dus nu heb ik twee verschillende. Maar dat maakt natuurlijk niets uit. Handig zo'n vooraatje. Ik ga misschien nog van deze twee, een review maken.
Het is dus erg handig als je 3x ergens kerst viert, met kadootjes. Want de dag erna, kreeg ik nog meer spullen. *Sorry als je dit een enorm artikel vindt..
Van deze conditioner, hebben jullie al een review gezien. En hij is nu al op! Dus ik moest wel een nieuwe. Want ik was mijn haar echt niet meer, als ik mijn haar niet kan wassen met een conditioner. Want dan is mijn haar 1 grote ramp!!

Bij een bepaald kadootje zaten er nog wat samples bij. Dat is natuurlijk altijd leuk!
Ook dit was een sample. Een heerlijk geurtje van Escada.
En hier ben ik al helemaal blij mee! 15,- aan tegoed bij de etos! Dus dat word even bedenken wat ik nog wil. Nadat ik nu al erg veel dingen heb gekregen.
En het laatste kadootje wat ik ook zelf heb uitgezocht. (heel handig als je mee gaat, met kadootjes shoppen) Is een douche olie. Ik was er heel erg benieuwd naar. En ik moest nog wat uitzoeken. Dus heb ik hem maar meegenomen. En hij is echt heel erg fijn.

Dat waren mijn kadootjes van dit jaar. 

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier