Social Media Icons

Top Nav

Kerstkleuren geïnspireerde look

dec 17, 2013 2 comments
Je kunt het natuurlijk gebruiken als een kerstlook, maar ik ben voornamelijk door de kleuren geïnspireerd. Deze make-up look is een beetje gebaseerd op groen en rood. De look is qua oogschaduw toch wel vrij simpel, moet ik zeggen.

Ik heb alvast de basis gedaan. Foundation, concealer en poeder. Helaas is mijn huid deze tijd van het jaar nogal heel erg onzuiver. Dus dat kan er op de foto's soms wat raar uitzien. 
Natuurlijk beginnen we met een geheel schoon oog. Wauw.. zie nu pas dat mijn wenkbrauw een beetje is vervaagd, doordat ik daar even jeuk had vandaan. Dus logische tip: niet aan je wenkbrauwen krabben, of gewoonweg aanzitten, als je ze hebt bijgetekend.
Dan met een lichtgroene kleur op je ooglid.
Dan met een redelijk donkere paars, in je arcadeboog. Eb blend dat goed uit.
Wat je kunt doen, is in je arcadeboog ook nog een beetje heel donkergrijs toevoegen. Wat je goed moet samen mengen met de paars. En daarna met een hele zilveren oogschaduw, een dikke highlighter aanzetten. Zodat het net zo mooi glimt, als een kerstbal.
Aan de ene kant, lukte de eyeliner niet zo. Maar wel bij deze. Maak een niet ál te dikke lijn, maar ook niet te dunnetjes. Met een mooie wing aan het eind.
En dan nog wat mascara, en dat maakt het helemaal af. 
En wat ik zei over die onzuiverheden, dat kun je hier juist heel goed zien. Dat komt vooral omdat het nu wat kouder is. En dan doet mijn huid altijd een beetje raar.
Eerst heb ik alleen een oranje/rode lipstick gepakt. 
En met alleen de lipstick, zit het er zo uit.
Daarna heb ik er nog een donkere lipgloss overheen gedaan. Die het nog een extra glans gaf. Sorry dat hij niet goed scherp is.
En dan krijg je dit. Zoals ik al zei meer glans. En nu zie je de ooglook ook beter in het geheel.
Nog een leuke staart in. Met slag erin. Wil je weten hoe ik dat doe, zonder slapen, (voor de ochtend met slapen)? En zonder warmte. Zet het hieronder, want dan maak ik er een artikel van, of misschien wel een video.

En dit was het dan. Xx


Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier