Social Media Icons

Top Nav

Gala look 2013

dec 15, 2013 2 comments
We hadden er nog maar 3 maandjes op zitten. En we hebben alweer bijna vakantie. Dus was het weer tijd voor gala. Want bij ons op school word er elk jaar een gala (afterparty) georganiseerd, met een schoolmusical eraan vooraf. Dit jaar was dat Chicago, alleen die kende ik al maanden daarvoor, omdat ik hem op youtube al eens (minstens 5/6 keer) eerder heb gezien. (Nederlandse versie met Pia en Simone <3) Maar wat moest ik op doen? Bekijk dit artikel verder, en je ziet het!

Ik had die dag expres alleen maar mascara opgedaan, zodat ik het er niet eerst helemaal af moest halen, en daarna weer opnieuw moest doen. Dus na schooltijd nog even lekker onder de douche, en dan beginnen. Ik heb eigenlijk dezelfde basis als altijd gebruikt. Foundation, concealer en poeder.
En dit werd de uiteindelijke ooglook. Ik had een gouden/zilveren oogschaduw gekocht van essence, omdat ik zo'n kleurtje wou gebruiken, en die had ik nog niet. Dus die kleur had ik op mijn ooglid gedaan. En daarna verder de kleuren gebruikt uit mijn Catrice nude palette. Met nog heel erg licht een eyeliner erbij opgedaan.
En op mijn lippen, heb ik een mooie, nude maar toch met een iets bruinere teint lipgloss gedaan. Natuurlijk bleef dat niet de hele tijd zitten. Dus ik had hem zowiezo meegenomen, om hem telkens opnieuw op te doen. Ik kreeg zelf opmerkingen, over dat het zo lang bleef zitten. Ja.. dat dacht je!

En uiteindelijk ziet het er dan zo uit. En ik moet eerlijk toegeven, dat ik het best wel goed gelukt vind. Ik kon met een tevreden gevoel de deur uit.
Nee, ik ben niet de slimste thuis. Want nou vergeet ik me toch, om een foto van mijn jurk te maken. Ook al zag je wel een stukje, op de eerste foto. En heel bijzonder was hij toch niet. Sterker nog, ik had dezelfde als vorig jaar aan. Maarrr ik mocht wel mooie hakken kopen. En ik was daar heel erg blij mee. Want ik vind ze echt te gek. Sommigen hebben wel de twijfels bij deze hakken, dat weet ik. Maar ik vind ze echt heel mooi.

Dit was mijn gala look van 2013. 
Wat vinden jullie ervan?

Ook de musical helemaal zien? Kijk dan deze gehele video!

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier