maandag 30 december 2013

Top 10 meest bekeken artikelen.

It's just me..
Ik zag dit bij iemand, en dat vond ik zo'n leuk idee, dat ik dat ook erg graag wou doen. Dus als je het ziet, ik hoop dat je er geen problemen mee hebt. Zie het als een compliment. Want ik vind het echt erg leuk bedacht. Namelijk een top 10, van je meest bekeken artikelen dit jaar. Lees verder, als je de top10 wilt zien. Haha dat rijmt, ik weet het.

Dit is de top10, het zijn vaak best wel artikelen, die ik zelf niet heel erg bijzonder vind. Maar blijkbaar vinden jullie dit soort dingen leuk om te lezen. En natuurlijk zijn ze ook makkelijker vindbaar. Zie je iets wat je wel een leuk artikel lijkt? Je kunt gewoon op de titel klikken, en dan ga je naar het artikel.


1. I love taarten

2. Krullen of stijl haar

3. Spijt de film

4. Primark shoplog

5. Into Cher Lloyd

6. Look -Bruin/Goud/Nude-

7. Wat te te doen op een luie zondag?

8. Nieuwe poederkwast van Hema+ blender

9. Essence nude lipstick

10. Catrice ALL MATT plus foundation/powder/concealer

Dit was de top10 meest bekeken artikelen van dit jaar. Het was niet echt een inhoudelijk artikel, maar misschien wouden jullie dit wel weten.

Liefs, Tessa

1 opmerking

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall