donderdag 13 juni 2013

Catrice koraalroze lipstick

Van mijn oma had ik ooit een rode lipstick van Catrice gekregen. Ik ben echt helemaal gek van dat ding, alleen is het niet een kleur die ik dagelijks opdoen. Ik keek nog eens bij de collectie en zag dit kleurtje. Toch besloten hem te kopen, en hij is echt heel mooi.

Na een paar foto's te hebben gemaakt, zat er toch nog eentje bij, waarbij de kleur redelijk tot goed overkomt op de foto. Hij is een beetje koraal-roze, en van alle lipsticks die ik heb, vind ik deze het meest natuurlijk overkomen.
Dat komt (denk ik) waarschijnlijk omdat hij redelijk zacht is van kleur. Hij is opzich wel een beetje opvallend, maar doordat hij dat koraalkleurige heeft, en wat vaak ook wel in de lipkleur zelf zit, kijk je er niet zo enorm snel naar.
Ik zou dit kleurtje dat ook vaker overdag dragen, en opdoen naar school, dan dat ik hem zo opdoen naar een feestje. Daarvoor kies ik toch voor een iets fellere en opvallendere kleur.

De lipstick koste 3,99 euro, en voor zoveel pigment, en kwaliteit vind ik dat erg goedkoop. 1 Van de redenen dat ik zo dol ben op Catrice  Ik heb hem gekocht bij het vak van Catrice in de Kruidvat, maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon halen bij een andere winkel die Catrice verkoopt, het is namelijk gewoon een lipstick uit de vaste collectie.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall