dinsdag 11 juni 2013

Catrice mascara's - Lashes to kill

Laatst had ik al een nieuwe mascara gekocht, maar die heb ik zovaak, en veel gebruikt, dat hij nu alweer zo goed als leeg begint te raken. En dan kan je beter iets op reserve hebben. Ik was van plan gewoon voor 1x een dure te kopen, van max 15,- Maarja, als je opeens 3 nieuwe mascara's van catrice ziet liggen, die samen 12,- euro ziet liggen, dan veranderd je gedachten zich wel.
 Let op: Dit wordt een lang artikel, erg lang.

Dit zijn 3 nieuwe mascara's uit de "Lashes to kill" collectie. Ik had er ook 1tje mee kunnen nemen, maar ik kon het niet laten. Hup! Alle drie in mijn mandje, en gewoon denken 'Het is een investering+ weer een leuke review om te schrijven', zo dacht ik echt, en ach, so what?!
Laten we beginnen met de blauwe. Het specifieke aan de blauwe is, is dat hij waterproof is. 
Hij geeft extra lange maar ook extra dikke wimpers. Deze is dus erg handig bij regenachtig weer.
Je ziet het dus, mooie lange wimpers, opzich vind ik bij deze de dikheid wel meevallen. Terwijl er wel staat extra dik, maar dat vind ik opzich niet zo'n ramp, juist mooi eigenlijk.

Dan de roze, het specifieke aan deze is, is dat hij echt heel zwart is. Er komt echt veel pigment van af, en geeft je wimpers daardoor een extra nepwimper-effect, heel mooi.
Hij is niet erg dik, maar zoals ik al zei, en wat je heel duidelijk kan zien op de onderwimpers is dat ze echt heel mooi zwart zijn. 

Sorry, maar de foto van het groene borsteltje, naast het potje heb ik per ongeluk verwijderd. De groene heeft het specifieke dat hij je ogen binnen een paar seconden stralend maakt. Tenminste dat staat op de mascara zelf. En ze hebben wel een beetje gelijk hoor. Je ogen springen er echt uit met deze mascara. Hij heeft bijna hetzelfde als de blauwe, maar deze geeft wel echt dikkere wimpers.
Zie hier maar. Normaal gesproken zou ik een paar lagen op moeten doen om zo'n effect te maken. Maar met deze hoef ik er maar 1x mee te eh..ja...mascara-en?? 
Ik vind het eigenlijk bijzonder hoe ze elk hun eigen ding hebben. Want als ik zo naar de borsteltjes kijk, zie ik geen verschil. Ik ben daar dus nog niet helemaal uit waar het dan aan ligt.
Hopelijk was dit een leuke review. En hebben jullie er wat aan. En kan je nu beter kiezen welke je het liefst zou willen. Ik ben erg tevreden over deze mascara's, en omdat ik er nu 3 heb kan ik er weer een tijd mee vooruit. 

Meer vragen over deze mascara's? Stel ze hieronder.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall